![]() |
#1 |
![]() Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!
![]() Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek... ![]() Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan. ![]() Akşamın son bulan ufuklarında güneş damla damla erirken hayatta kalan tüm duygularımla sana sesleniyorum: Seni seviyorum ![]() Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM! ![]() Paketimdeki son sigarayla silahımdaki son kurşunu senin için ayırdım. Seni düşündüğüm zaman son sigarayı yakarım. Seni unuttuğum zaman son kurşunu kafama sıkarım. ![]() Sanmaki aşkınla delirdim. Şimdi nefretin bağrımda hançer misali gezerim. Bu satırları okursan çok iyi anlarsın beni. Nefretimsin artık sevdiğim değil! ![]() Issız çölde bir yudum suyu dünyalara değişmeyen biri gibi ya da yağmuru unutmuş toprağın bulutlara yalvarışı gibi sessizce ama YÜREKTEN ÖZLEDİM SENİ. ![]() SABIR SUSKUNLUK DEĞİL İŞİTİLMEYEN FERYATTIR.SEVGİDE ÖZGÜRLÜK SAYGIDA MECBURİYET VARDIR.SEVMEK BELKİ BİR ŞEYDİR.AMA SEVİLDİĞİNİ BİLMEK ÇOK SEYDİR. ![]() Gözleri kanlı elleri nasırlı, çekmiş kafayı yürüyor bir delikanlı, bakışları belalı hayata küsmüş ama DOSTLARINA sevdalı çünkü o bir KIRIKKALE'Lİ. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|