![]() |
#1 |
![]() selamunaleykum ben BAŞBAKANIMIZI ÇOK SEVİYORUM VE KARİZMASI YETER AYRICA ALLAH SEVDALISI BÜYÜKLERİN DUASINI ALMIŞ LİDER ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() üye no 150
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() HAYIR KARDEŞİM BENİM İÇİMDE PARTİ AŞKI 5YIL SONRA DEĞİL İLK PARTİ KURULDUGUINDA VARDI BU AŞK İLLEDE AKPARTİ FORMA YAZI YAZARAK OLMAZ HİZMET İLE OLUR BEN İZMİR ÇİĞLİ İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYESİYİM SANDIKLARDADA görev aldım mesajın için teşekkür ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() tekrardan hos geldiniz o zaman, daimi olmaniz temennisiyle..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() hoşgeldiniz kardeş izmirden de sizin gibi hizmet ehli insanlar görmek güzel
keşke trakya bölgesinden de böyle örnek insanlar çıksa.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Aleykum selam hoşgeldiniz
iyi de sevgi insanın ancak kendisinin anlayabileceği bir şey şimdi kollarımı açıp göstersem olmaz ki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() hizmet derken
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() hepinize teşekkür ederim 2014 de izmirde akparti oylarını nasıl artırabiliriz önerileriniz veya projeleriniz varsA söyleyin bize yardımcı olun sizin memleketde nasıl işler yapılyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Sayın İzmirli kardeş, İzmir'de bu işin olabilmesi için çok çaba sarfetmeniz lazım şimdiden yönetim olarkak çalışmalara başlamanız gerek. İzmir'in veya bulunduğunuz ilçenin eksikliklerini mahalle başkanları vasıtasıyla tesbit edip neler yapılabilir şeklinde projelerinizi üretmeniz lazım halkla istişare ederek dinleyerek ama çok özverili bir çalışma ile bunlar gerçekleşebilir..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|