![]() |
#1 |
![]() Cyrano Mantiginda Burcunuz
Daima burçlarin iyi veya kötü yönlerini okuyoruz, gelin bir de onlarin entellektüel ahkamlarini dinleyin. Aralarinda tanidiklarinizi bulacaksiniz. Koç Burcu: Koç''a göre yasam: "Eger bana bu dünyaya neden geldigimi soracak olursaniz, bilin ki ben artistim ve yasami taniyip, sesimi duyurmak için buradayim." Boga Burcu: Boga kendini anlatiyor; "Biz insanlar siradan, ilkel ve egoist sürüngenleriz ama ben en iyisi ve en akillisiyim; beni anlamayanlara aciyorum." Ikizler Burcu: Ikizler düsünüyor; " Her geçen gün beni daha mutlu ve daha bilge yapiyor ama acaba hangisi gerekli?" Yengeç Burcu: Yengeç dolunayda felsefe yapiyor; "Esitlik iddialari arttikça insanlik asagilara düsüyor; ne saçma; ben sizlerle esitmiyim? " Aslan Burcu: Aslan ormanda dolasiyor; "Krallar yildizlar gibidir, dogarlar ve batarlar; olabilir çünkü asil önemli olan ünvanlarin ve yapilanlarin kalici olmasidir. Beni sakin unutmayin." Basak Burcu: Basak kuruntu yapiyor; " Bir arkeolog bir kadin için ideal bir kocadir; çünkü yillar geçtikçe kadini ile daha çok ilgilenip, yakindan arastirir. Beni arastirin." Terazi Burcu: Terazi talk-show''da; "Risk, risk, risk; su dünyadaki en kötü sey iste bu. Kendinle baris ve gerçegi yüzle, yöntem belli ama kendimi tanimam da risk degil mi?" Akrep Burcu: Akrep aynaya bakiyor; " Herkes kendini bilge saniyor, aman tanrim, bu ne büyük bir aptallik. Üstelik seksüel bile degiller; neyse, seks yapalim mi?" Yay Burcu: Yay üzülüyor; "Insanlar o kadar karmasik, gizemli varliklar degiller ki, nedir bu felsefeler, arayislar? Kötü sadece kötüdür. Sahi, ben kötü müyüm?" Oglak Burcu: Oglakça; " Bu gezegende bir tek insanin yasamin tüm anlamini biliyor olmasi mümkündür ama siz onu tanimiyorsunuz ki, beni biraz anlasaniz ne olur?" Kova Burcu: Kova tek kasi yukarda sizi süzüyor;"Simdi su raporlari bir an birakin; evrenin tek ve sonsuz bir tapinak oldugunu ama bir çocuk tarafindan yönetildigini hiç düsündünüz mü?" Balik Burcu: Balik çok mutlu; "Bu, belki de mutluluk degildir, kimbilir? Yoksa bir tür melankoli mi? Ama birgün mutlu bir ani düsünebilirim nasilsa; neyse, alabilirmiyim?"
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben teraziyim:=)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Oglak Burcu: Oglakça; " Bu gezegende bir tek insanin yasamin tüm anlamini biliyor olmasi mümkündür ama siz onu tanimiyorsunuz ki, beni biraz anlasaniz ne olur?" ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|