![]() |
#1 |
![]() Necmettin Erbakan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) üyelerine, Saadet Partisi'ne katılmaları çağrısında bulundu.
![]() Necmettin Erbakan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) üyelerine, Saadet Partisi'ne katılmaları çağrısında bulundu. Erbakan, "AKP'liler Milli Görüş'ten ayrıldıktan sonra hidayetleri karardı, politikaları iflas etti. Eğer hayatınızı uzatmak istiyorsanız bir an evvel Milli Görüş'e dönün. AKP Milli Görüş'e ancak Saadet Partisi'ne katılmakla dönebilir." diye konuştu. Eski Başbakanlardan ve kapatılan Refah Partisi'nin eski Genel Başkanı Necmettin Erbakan, Saadet Partisi (SP) İstanbul İl Başkanlığı'nda partililerle bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde konuşan Erbakan, AK Partililere Saadet Partisi çatısı altında toplanma çağrısında bulundu. AK Partililer'in Milli Görüş'ten ayrılmakla hata yaptığını savunan Erbakan, "AKP'li kardeşlerimize sesleniyorum: Eğer hayatınızı uzatmak istiyorsanız bir an evvel Milli Görüş'e dönün. AKP Milli Görüş'e ancak Saadet Partisi'ne katılmakla dönebilir. Kendilerine ağabeyleri olarak tavsiyem budur. Eğer ömrünüzü uzatmak istiyorsanız bir an önce gerçeğe dönün." şeklinde konuştu. Türkiye'de işsizliğin arttığını savunan Erbakan, "Açlık artıyor. Gazetelerde çöplerden ekmek toplayanları görmüyor musunuz? Borç korkunç boyutlara ulaşmış. 500 milyon doları aşmış. Kim ödeyecek bu borcu? nasıl ödeyecek? Korkunç bir ekonomik kriz kapıdadır. Diğer taraftan dini öğretim yok edilmiştir. İmamhatipler kapatıldı. Din öğrenimi engelleniyor. Bölücülük kışkırtılıyor. Alevi-Sünni, Laik-Antilaik, Kürt-Türk birbirine kırdırılmaya çalışılıyor. Bu şekilde vatanını seven bir insan başını yastığa rahat koyamaz. Buna AK Partili kardeşlerimiz dahil. Uyumayın narkozlanmayın. Böyle gerçeklere baktığımız zaman 6 yıllık AKP iktidarının ülkeyi ne hale getirdiğini görebiliyoruz. AKP 6 yıldan beri bilmeden bunu isteyerek yapmazlar;çünkü onlar bizim talebemiz. Bilmeden onların emirlerine uyuyor. IMF'nın emrine teslim etmiş Türkiye'yi. Başkaları tarafından yönetiliyoruz. Bundan dolaydır ki bütün görev milli görüşçülere düşmektedir." şeklinde konuştu. Habervaktim..
![]() |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hocayı seviyorum....:cool:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İlk Cuma'dan yerel seçim ısınma turlarına başlamış Hoca...
Ne diyelim, gazası, af edersiniz, kazası mübarek olsun...(: |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hocam son derece isabetli yorum yapmış.ALLAH razı olsun.
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Susmak, ölümdür... SEn yaşa ki; Sesimiz kısılmasın Hocam... Sen konuş kiİ biz var olalım..
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Sayin Hocam diline saglik
her ne kadar kalp Gözleri Kapali oldugu icin görmeyenler var ise de ben ve Kalp gözü acik olanlar görüyor cöpten ekmek , cöplerden kagit Gazete Toplayanlari, biraz un seker icin birbirlerini ezenleri, Bir Diktatöre sormuslar nasil oluyorda bu Milleti kandiriyorsun oyaliyorsun diye Diktatör cevap vermis demis ki Top,Eglence ,Tiyatro diye evet arkadaslar . Bizimkilerde Akp ve Chp- Aydin Dogan ve R.Tayip-Firat ve Kilisdaroglu Tiyatrosunu izliyerek oyalaniyorlar Bir Millet neye Layik ise öyle yönetilir |
|
![]() |
#7 |
![]() Sen ak partiye oy verenlere cehennem bileti kes sonrada onlardan medet um yok öyle yağma hocam...
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
adam gibi konuş başlarım senin kapasitene tmm mı senin hocan değil miydi ak partiye oy verenler cehennemden bilet alıyor diyen |
||
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Cehenneme Bilet almak ile ne kast ettigini aciklayayim belki anlarsin he Cehenneme Bilet kesmekle Türkiye Diger yani Irak,Afganistan gibi Amerika nin Isgalinde oldugu gibi Cehenneme döner anlaminda demistir Amma sen yinede kafana takma herkez anlamayabilir:shades: Ayriza Erbakan Hoca nin Cagrisi Medet beklediginden degil de ,olur ya birini kurtaririm niyeti ile yapmis oldugu Cagridir Saadetle kal:kiss: |
||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|