![]() |
#1 |
![]() Başbakan Erdoğan dün 18 ilin başkan adaylarını açıkladığı Altındağ'daki toplantıda Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını yine açıklamadı ama biz açıklıyoruz
Erdoğan'ın Gökçek ismini bir türlü açıklamaması, Ankara için farklı senaryoların yazılmasına neden olsa da bu dedikodular uzun sürmeyecek. BAŞBAKAN'IN AÇIKLAYACAĞI ADAY GÖKÇEK Son aldığımız bilgilere göre Başbakan Erdoğan'ın "açıklamadığı diğer büyükşehir belediye başkanlarıyla birlikte" bu hafta içinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in adaylığını açıklaması bekleniyor. AK Parti MYK toplantısında da Gökçek haricindeki açıklanmayan diğer isimler netleşecek. Bilindiği gibi Ankara için mevcut başkan Melih Gökçek’in, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tirkaki’nin ve Sanayi Bakanı Zafer Çağlayan’ın adları geçiyordu.
![]() Konu ishakyilmaz tarafından (12-29-2008 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu haberi az önce samanyoluhaber'de gördüm. Son günlerdeki gelişmelere bakınca haberin doğruluk payı var. Bence de öyle..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Gökçek olmasını bende isterim..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Kılıçdaroğlu düellosundan sonra Melih Gökçek'in yeniden aday gösterilmesini şidetle isteyenlerden biride bendim.Melih bey yıllardır Ankara'yı gördüğümüz ve bildiğimiz kadarıyla güzel bir şekilde yönetmektedir.Misyonu ile lider vasfında olan Melih Bey'in Aday gösterilmemesi Ak partimiz için bir kayıp olacaktı...Başbakanımızında zorlu süreçte yaptığı analizler neticesinde doğru kararı resmi olarak sunmasada haberdede berlirtildiği üzere Ankara Adayımız Melih Gökçek'tir.İnşALLAH hayırlısı olacaktır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Melih gökçek olmasa,oğlu osman Gökçekte olabilir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Melih Gökçek harici birisi aklıma gelmiyor.. Fikrime de uymuyor..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ben pek istemiyorum Melih Gökçek'in tekrar belediye başkanı olmasını.Bence Altındağı altın gibi yapan insan Veysel Tiryaki olmalı.Ankaranın düzenini değiştirecek Yeni şeyler yapacak biri kesinlikle Veysel Tiryaki...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() melih gökçeğe bir vefa ve bir borçtu...yapılması gerekendi...
yapılması beni şaşaırtmadı...yapılmasa şaşırırdım ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Melih Gökçek'in olmasına çok sevindim.Çok doğru bir karar verilmiş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
adayı, ak parti, ankara, secim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|