![]() |
#1 |
![]() Başbakan Erdoğan, İbrahim Tatlıses'i hastanede ziyaret edecek.
![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan türkücü İbrahim Tatlıses'i ziyaret etmek için Acıbadem Maslak Acıbadem Hastanesi'ne geldi. ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, uğradığı silahlı saldırıda yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses'i, tedavisinin sürdüğü hastanede ziyaret ediyor.
![]() Erdoğan, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığından çıktıktan sonra, Tatlıses'in tedavi gördüğü Acıbadem Maslak Hastanesine geldi. Başbakan Erdoğan'ı, hastaneye gelişinde başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu ile beyin ve sinir cerrahı Prof. Dr. İlhan Elmacı karşıladı. Başbakan Erdoğan ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da hastaneye geldi. Hastahane çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplayan Başbakan, İbrahim Tatlıses'in partisinden milletvekilliği için aday başvurusunu almaya geldiğini ifade etti. Tatlıses'in sağlık durumunun hızla iyileştiğini söyleyen Erdoğan, 'kendisi bugün yoğun bakımdan çıkartılacak' şeklinde konuştu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mart gecesi silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses'i hastanede ziyaret etti. Anadolu Ajansı, Erdoğan'ın ziyaretinde çekilen fotoğrafları yayınladı. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Çok sevindim iyileştiğine..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Adam ne hale gelmiş yav
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Başbakan Erdoğan, İbrahim Tatlıses’in AK Parti’den aday adaylığı için müracatını aldığını bu sözlerle açıkladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İbrahim Tatlıses’in AK Parti’den aday adaylığı için müracatını aldığını söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İbrahim Tatlıses’le konuşmasını anlattı. Erdoğan, milletvekilliği adaylığı konusunda İbrahim Tatlıses’ten müracatı kendisinin aldığını ifade etti. Erdoğan, Tatlıses’in durumu ile iligili şunları kaydetti: Bugün yoğun bakımdan çıkıyor. Çok kısa bir süre içinde fizyoterapi sonuç verecek, sağ tarafında bir şey yok. Sol tarafında biraz sorun var. Konuşabiliyor ve hafızası gayet iyi. http://gvenilirvideohaber.wordpress....ne-yesil-isik/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Vay be 7.62 çapındaki mermiden kurtuldu inanılmaz bir olay.
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Onun sayesinde ekmek parası kazanan onca insanın duasıyla olmuştur böyle bir şey..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Gün İçinde Başbakan'la Görüşen İbrahim Tatlıses, Aday Adayı Olacak
![]() Uploaded with ImageShack.us Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nde kıldığı Cuma namazı çıkışı, önce ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'i ziyaret etti. Ziyaretin ardından ise, Tatlıses'in aday adaylığı için belgeler Başbakanlık'a ulaştırıldı. BAŞBAKAN BEN ŞİMDİ MÜRACAATINI ALDIM DEMİŞTİ Erdoğan, gazetecilerin "Neler konuştunuz?" sorusu üzerine, "İşte diyorum ya aramızdaki muhabbeti..." diye yanıtladı. Başbakan Erdoğan, "İbrahim Tatlıses'in AK Parti'den aday gösterecek misiniz?" sorusunu da "Ben şimdi müracaatını aldım" diye yanıtladı internethaber.com Konu Katade tarafından (03-25-2011 Saat 19:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ben adaylığna sıcak bakmıyorum ..ama biliyorsunuz siyasette herşey hesaplar üzerine kuruludur..başbakan neyin hesabını yapıyor açıkcası merak ediyorum...bu ismin artıları çok olmalı ki birinci ağızdan açıklama yapıldı..bakalım daha ne hesaplar çıkacak ortaya..
Konu Katade tarafından (03-25-2011 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|