AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 09-06-2008, 16:12   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart Erdoğan, Doğan'ın hedefini açıkladı ....

Başbakan Erdoğan Doğan medyasının iddialarına gereken cevabı verdi ve 'Aleyhimdeki kampanyaların tek sebebi Hilton'dur' diyerek ....

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da partisinin Güngören ilçe kongresine katıldı. Başbakan Erdoğan kongredeki konuşmasında 'Aleyhimdeki kampanyaların tek sebebi Hilton'dur, Hilton'da gerekli tadilatları yapamadıkları için bana saldırıyorlar' dedi. Erdoğan bu konu ile ilgili herşeyi millete duyuracaklarını da sözlerine ekledi.

Erdoğan, Cumhurbaşkanı Gül'ün Ermenistan ziyareti ile ilgili olarak ise muhalefetin üslubu çok çirkin olduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanı'nın nereye çelenk koyacağını bildiğini söyledi.

Deniz Feneri davasına ilişkin Bana teslim edilmiş bir para mı var diye soran Erdoğan, böyle bir para almadım paranın sahibiyle tanışmadım diyerek, Başbakanlığı hesabı olduğunu, bu hesaba yatırılan paraların buradan Açeh'e gönderildiğini söyledi.

Başbakan Erdoğan, Alman hükümetine baskı yapıldığına dair iddiaların da yalan olduğunu sözlerine ekledi ....

Cihan

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-06-2008, 16:22   #2
Kullanıcı Adı
Supraliminal
''TÜRKİYE'' seninle gurur duyuyor sayın başkbanımız !
video görüntülerini de izledim harika konuşmuş yine sayın başkanımız .
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2008, 16:27   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Kongreden haberim yoktu şansa tv'de rast geldim.İlk defa bu kadar sinirlendiğini gördüm başbakanın ama çok çok güzel konuştu çokta iyi yaptı.Artık aydın doğan kaçacak delik arıcak :-*
baykal yine aynı baykal.
gidip almanların iddianamesine güvenen,Türk savcılarının hazırladığı iddianameyi yalan ve komik bulan,ermenilerden ülkeye daha çok zarar veren birisi.

+1
Alt 09-06-2008, 16:47   #4
Kullanıcı Adı
kanahmet
Arkadaşlar başbakanımız karizması ve etkileyici üslubuyla yine güngöreni salladı. Çok güzeldi herşey. :'(
kanahmet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2008, 18:19   #5
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Standart YUH OLSUN BAŞBAKANA OYUN OYNAYANLARA VEDE ÇANAK OLANLARA
Biraz önce dinledeim başbakanı..

çok kızmış ve çok sertti..ve şu mübarek günlerde onu sinirlendiren kızdıran her ne ise Allah onların ellerini kurutsun..dillerini kurutsun..

ülkemizde halledilecek o kadra mesele varken bu tür pis işlerle uğraştırıyorlar..

ve artık Başbakanımız herhalde savaş kılıçlarını çekmiş..tek başınada olsa devam edecek ..

biz olmasakta tek başına düşmana dalacak..

İnşAllah % 47 nin sesi çıkar..desteğini gösterir..doğan medyaya gereken cevap verilir..eğer % 47 kof ise..boş ise göreceğiz..değilse o zamanda doğan gurubu görecek..

Başbakanımız bu güne kadar neden alttan almak zorunda kaldı..veya saygılı olmak zorunda kaldı..onların lanet oyunlarını deşifre etmedi..bunun cevabı beni dahada öfkelendiriyor..inşAllah yanılıyorumdur..düşüncem şu ki arkadaki o 47 güven vermiyor..veya medyaya çok bağlı ve medyanın tesirine çok açık olduklarından başbakanımız kendini ifade edememeden dolayı bu güne kadar beklemiştir..
AMA İNŞAllah BİZDE GAZETEMİZDE TV MİZDE BAŞBAKANIMIZIN ARKADINDADIR..İZLEDİĞİM SAMANYOLU TV YAYINCILIK VE ZAMAN GAZETESİ TAMAMEN HÜKUMETİN YANINDADIR..SİZDE KENDİ MEDYANIZA BİR BAKIN ACEBA ÖYLEMİ..DEĞİLSE BENCE DURMAYIN..
ARTIK HERŞEY DEĞİŞTİ..VEDE DEĞİŞECEK..MÜZEVİR MEDYAYA SAVAŞ AÇILDI ÇÜNKÜ... SAF SAF DURMAYALIM SAF TUTALIM..
UYANIK OLALIM..
fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2008, 18:32   #6
Kullanıcı Adı
Esra KAÇ
Evet gerçektende de güzel konuşmuş.Gereken cevabı vermiş,umarım gereken yerlere mesaj gitmiştir.
Esra KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2008, 23:06   #7
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Flaş: Başbakan İsim Verdi - Aydın Doğan
Başbakan'dan Şok Açıklamalar

Başbakan Erdoğan, partisinin Güngören İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, son dönemlerde AK Parti ve kendi aleyhindeki kampanyalara cevap verdi. İşte Başbakan'ın Aydın Doğan ve Deniz Baykal'a verdiği cevaplar:

Aydın Doğan'la görüşmediğimiz için

"AK Parti alışılmış siyasi parti değil, Tayyip Erdoğan da alışılmış siyasetçi değil. Hilton Oteli'nde istediği plan tadilatlarını bana ve belediye başkanıma yaptıramadığı için bu adımları atmaktadır. Bizzat bana bunu teklif etmiştir, bizzat belediye başkanıma bunu teklif etmiştir. İstediğini alamadığı için de bu kampanyaları sürdürmektedir. Hepsini açıklayacağız. Hangi gazetelerin kendilerine tetikçilik yaptığını da açıklayacağız. Bütün bunları açıklayacağız."

Baykal, bu sözleriyle karakterini gösteriyor

"Sayın Cumhurbaşkanımızın Ermenistan ziyareti sebebiyle Anamuhalefet liderinin çirkin eleştirileri oldu. Çok çok çirkindi. Bu tabi sayın Baykal'ın karakterini, kimliğini gösteriyor. Kendi ülkesinin cumhurbaşkanının nereye çelenk koyacağını bildiği halde böyle demesine sessiz kalmamız mümkün değil. Biz Baykal'ın geçmişini iyi bildiğimiz için de, bu ülkede sözde soykırıma karşı mücadele vermiş olan Cumhurbaşkanımıza karşı böyle bir yakıştıerma yapmasını tasvip edemeyiz. Her halde aynaya bakarak böyle konuşuyor."

CHP hep takoz oluyor

"Ülke menfaatine olan konularda CHP'nin hep takoz olduğunu görüyoruz. Diyorum ya dikili ağaçları yok bu ülkede. Böyle bir Ramazan ayı içinde bunu konuşmak istemezdim. Ama haftalardır sürdürdükleri bu kampanya artık cevapsız kalmamalıydı. Daha sonra farklı cevaplar oluşturabilir. O medya grubuyla birleşik sürdürdükleri kampanya, bu Almanya'daki Deniz Feneri derneği ile ilgili olayda benim ismimi koydular."

Aydın Doğan'a; İspatlamazsan ahlaksızsın

"Aydın Doğan'a sesleniyorum, bu iddialarnızı ispat edemezseniz, ahlaki değerler noktasında nasibini almamış birisisiniz. Tayyip Erdoğan ne böyle bir para almıştır. Ne böyle bir paranın sabihiyle tanışmıştır. Asla. Eli paraya karışmamıştır. Başbakanlığın hesabı vardır. Bu hesaba parasını yaktırmak isteyenler paralarını yatırmışlardar. Sonra da Kızılay aracılığıyla o paralar Açe'ye gitmiştir. Bunu hangi yüzle söylüyorsun? Aydın Doğan, sen bu tür çamurları kabullenebilirsin ama biz kabullenemeyiz."

Onlar iftira atıyor biz güçleniyoruz

"Yine aynı grubun yayın organı. Diyor ki bizim için, 'Almanya makamlarına baskı yaptılar.' Aynı gün oradan, Almanya'dan cevap geliyor, 'kimse bize baskı yapmadı' diye. Bunlar böyle. Vurdukça güçleniyoruz. Onlar bize iftira atıyor biz güçleniyoruz."

habervaktim
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2008, 23:08   #8
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
''İSPAT EDEMEYEN AHLAKSIZDIR..!!'' :-*

Muhteşem bir konuşmaydı..Bir kez daha güven ve gurur duydum..Helal olsun..
Alt 09-06-2008, 23:11   #9
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
ilk kez başbakanla gurur duydum ya...

müthişti...ses tonundaki kararlılık...kesinlikle doğru söylüyordu...

aydın doğan yarın konuşacakmış....

bakalım ne yumurtlayacak...
aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2008, 23:34   #10
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Erdoğan Duman Etti: Önce AYDIN DOĞAN dedi Sonra AHLAKTAN NASİPSİZ dedi !!!
Başbakan İlk Kez İsim Verdi, önce Aydın Doğan dedi sonra "Ahlaktan Nasipsiz" dedi !!! İşte o muhteşem görüntüler

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)