![]() |
#1 |
![]() ![]() Başbakan Erdoğan Doğan medyasının iddialarına gereken cevabı verdi ve 'Aleyhimdeki kampanyaların tek sebebi Hilton'dur' diyerek .... AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da partisinin Güngören ilçe kongresine katıldı. Başbakan Erdoğan kongredeki konuşmasında 'Aleyhimdeki kampanyaların tek sebebi Hilton'dur, Hilton'da gerekli tadilatları yapamadıkları için bana saldırıyorlar' dedi. Erdoğan bu konu ile ilgili herşeyi millete duyuracaklarını da sözlerine ekledi. Erdoğan, Cumhurbaşkanı Gül'ün Ermenistan ziyareti ile ilgili olarak ise muhalefetin üslubu çok çirkin olduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanı'nın nereye çelenk koyacağını bildiğini söyledi. Deniz Feneri davasına ilişkin Bana teslim edilmiş bir para mı var diye soran Erdoğan, böyle bir para almadım paranın sahibiyle tanışmadım diyerek, Başbakanlığı hesabı olduğunu, bu hesaba yatırılan paraların buradan Açeh'e gönderildiğini söyledi. Başbakan Erdoğan, Alman hükümetine baskı yapıldığına dair iddiaların da yalan olduğunu sözlerine ekledi .... Cihan
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|