AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-01-2009, 17:13   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Erdoğan kimi sildi?

Her fırsatta altına imza attığı yalan haberler ve kehanetlerle gündeme gelen Fatih Çekirge, bu kez de zıplayamadı. 22 Aralık 2008'de "Erdoğan Gökçek'i sildi" diyen ve Gökçek'in aday olamayacağı yönündeki kehaneti ortaya atan Çekirge'ye cevap, Çekirge'nin 'derin koridorlarından bilgi aldım' dediği AK Parti genel merkezinden geldi.Ankara Büyükşehir Belediye Başkan'ı Melih Gökçek'in, CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu ile düellosunun ardından bir kahanette bulunan Fatih Çekirge, "Erdoğan Gökçek'i sildi" iddiasında bulunmuş ve bu iddiasını da kendince sağlam delillere dayandırmıştı.

Çekirge'nin analizi Hürriyet'in internet sitesinde manşetleri de süslemişti. Ancak daha önce de 'zombie' skandalıyla gündeme geldiği gibi Çekirge yine tongaya bastı.

Kamuoyunun merakla beklediği açıklama bugün AK Parti genel merkezinde düzenlenen programda konuşan Başbakan Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, hizmetlerini övdüğü Melih Gökçek'le yeniden 'yola devam' kararı aldıklarını belirtirken, malum medyanın da yalan haberlerine işaret etti. Erdoğan, 'Gazete ve televizyonlarda kim hangi yalanı uydurursa uydursun, başkanın halkın gönlündeki yerini kaldıramaz' diye konuştu.

Çekirge'nin analizinde ne vardı?

Çekirge'nin kehanet gibi yazısında ise şu ifadeler dikkat çekiyordu:

'Erdoğan, Melih Gökçek'i aday yapmayacak'(!)

"AKP Genel Merkezi'nin 'derin koridorları'ndan bir fısıltı yükseliyor: 'Başbakan Melih Gökçek'i aday yapmayacaktı, son düellodan sonra tümüyle sildi...'
Bu fısıltının izini sürdüm... Konuştum, sordum... Derin koridorlardan geçen bazı tanıdık isimlerden yardım istedim, onlar da araştırdı... Ve baktık ki mesele fısıltının da ötesinde...Başbakan Erdoğan, Melih Gökçek'i aday yapmayacak."

KARAKAYA ÖNEMLİ UYARILARDA BULUNMUŞTU

Öte yandan, aynı tarihlerde "Melih Gökçek aday gösterilmez ise!" başlıklı bir yazı kaleme alan Vakit gazetesinin çok okunan yazarlarından Hasan Karakaya, tartışmaların gölgesinde büyük bir karalama kampanyası başlatıldığına dikkat çekmiş ve AK Parti içinde 'dar kapsamlı gizli toplantılar' yapılıyor ve hatta 'Melih Gökçek'e alternatif isimler' konuşuluyormuş! Peki AK Parti Melh Gökçek'i Ankara için aday göstermez ise ne olur?" sorusunu sorarak önemli uyarılarda bulunmuştu. Gökçek'in yeniden aday olarak gösterilmesi, Karakaya'nın tespitlerinde ne kadar haklı olduğunun da bir göstergesi oldu.

KARAKAYA'NIN İLGİLİ YAZISI İÇİN TIKLAYIN

habervaktim.com

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-01-2009, 17:39   #2
Kullanıcı Adı
Osmancik
Bu Saaten sonra Melih efendiyi aday koysalar ne fark eder birinci aday Tanitiminda Basarili ileri sayarken Ankara yi es gecti basbakan bu durum sunu gösteriyorki Melih Beyin üzerini sizmek icin alternativ bulamadi basbakan

Konu FarukARSLAN. tarafından (01-01-2009 Saat 18:10 ) değiştirilmiştir..
Osmancik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2009, 18:11   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Bu kararla yalnız Fatih Çekirge çizilmemiş sanırım..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2009, 18:49   #4
Kullanıcı Adı
Osmancik
Fazla Havalara girme

Ben hicbir Saman aday koymayacaklar diye iddia etmedim amma su varki yukaridada belirttigim gibi aday tanitiminda Basarili belediyeleri sayip ankarayi es gecen ben degil Basbakan efendidir

ayrica Melih bey in adaykonulmasi karari ni bu zamana birakilmasi ayri bir soru isareti birakmaktadi

üzeri sizilenler sadece ben degilim senin anlayisina göre ki sadece ben degil akp forumdaki bir cokmn kader arkadaslarin da bu saaten sonra umutlarini yitirmisti
Osmancik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2009, 19:01   #5
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
ister GÖKÇEK olsun isterse bir başka AK PARTİLİ yani AK PARTİLİ kimi koyarsan koy ANKARA AK PARTİ nin dir... çünkü ANKARALI vatandaşlar bir pkklıya (karayalçın) oy vermeyecek kadar şereflidirler...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2009, 20:50   #6
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
ankaralılara hayırlı uğurlu olsun en çok gökçeğin seçilmesinden yanaydım öylede oldu, gökçek 29 mart yerel seçimlerde gökçek %65 oy oranıyla tekrar başkan adayı seçilecektir, gökçeğin rakibi yoktur olamazda.
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)