AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 12-22-2007, 23:53   #1
Kullanıcı Adı
ak_mavish
Standart Erdoğan: Kimse vatan üzerinde ameliyat düşünmesin, düşünen karşısında bizi bulur
Başbakan Erdoğan, sert çıktı


Başbakan Recep Tayip Erdoğan, "Bizim vatanımızın üzerinde hiç kimse bir ameliyat yapmayı düşünmesin.

Başbakan Erdoğan, "Eğer bu tür ameliyat heveslileri varsa onlar karşılarında bizleri bulurlar. Çünkü bu vatan öyle kolay, kolay elde edilmedi. Biz buralara 19 milyon kilometrekarelik topraklardan küçüldük küçüldük 780 bin kilometrekareye geldik." dedi.

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği bayramlaşma töreninde konuşan Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin 3 tane kırmızı çizgisinin bulunduğunu belirtti. Erdoğan, "Partimizin üç tane kırmızı çizgisini unutmayacağız. Biz etnik milliyetçiliğe karşıyız, biz bölgesel milliyetçiliğe karşıyız, biz dinsel milliyetçiliğe karşıyız. Bizin değerlerimizde etnik milliyetçilik yok. Herkes kendi etnik unsur olarak hüviyetiyle, kimliğiyle övünebilir. Ama o kimliği bir başka etnik kimliğe üstün tutamaz. Bizi birbirine bağlayan bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı var." diye konuştu.

CHP'nin politikalarını da eleştiren Erdoğan, "Bu ülkeye ayrılık tohumunu ekenler hiçbir zaman bu ülkeye iktidar olamayacaklardır, bunu bilsinler. Onlar sadece-hani büyüklerimiz söylediği güzel bir laf var; benim oğlum bina okur, döner döner bir daha okur, ileri gidemeyecekler. Patinaj yapıp geri kayacaklar. Anamuhalefetin lideri diyor ki; 'biz 40 sene önce ne söylediysek bugün de aynı şeyi söylüyoruz.' Belli...Aynı şeyi söylüyorsunuz zaten. Öyle olduğu için de görüyorsunuz; millet de ne diyor; '40 yıl öncesinde kalanlara kusura bakmayın biz bu ülkede iktidarı vermeyiz' diyor." şeklinde konuştu.

"KİMSE BİZİM VATANIMIZIN ÜZERİNDE BİR AMELİYAT YAPMAYI DÜŞÜNMESİN"

Bölgesel milliyetçiliğe de karşı olduklarını belirten Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü; "Bu ülkede bölgesel milliyetçilik yaptılar mı? yaptılar. Gelen hükümetlerin hepsi yatırımlarını batıya yaptılar. Doğu'ya, Güneydoğu'ya yapmadılar, Doğu Karadeniz'e yapmadılar. Orta Anadolu'ya yapmadılar. Akdeniz'e, Marmara'ya buralara yaptılar. Türkiye sadece burası değil ki kardeşim? Bizim vatanımızın üzerinde hiç kimse bir ameliyat yapmayı düşünmesin. Eğer bu tür ameliyat heveslileri varsa onlar karşılarında bizleri bulurlar. Çünkü bu vatan öyle kolay, kolay elde edilmedi. Biz buralara 19 milyon kilometrekarelik topraklardan küçüldük küçüldük 780 bin kilometrekareye geldik."

"BENİM PARTİMDE, HIRSIZLAR, RÜŞVET ALANLAR YER ALAMAZ"

Özellikle Güneydoğu'da kaçak elektrik kullanım oranının yüksek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Ama öyle olaylar yaşadık ki akla hayale gelmez. Doğu'da, Güneydoğu'da korkunç bir elektrik kaçağı var. Yüzde 65 kaçak elektrik kullanılıyor bölgede. Milletçe bunu yıkmamız lazım. Bir Başbakan bun söyler mi? ama söylemek zorundayım; arkadaşlar hırsızı gördüğünüz yerde ilgili birimlere milletçe ihbar edeceksiniz ki bu ülkeyi hırsızlardan temizleyelim. Bu da bir vatani görev. Ben işadamlarına da söylüyorum; vergi vermeyeni bize haber vereceksiniz ki biz onun sırtına binelim, vergi verenle vermeyen arasındaki adaletsizliği giderelim. Haksız rekabeti ortadan kaldıralım. Mahallemizde, çeşitli çalışma yerlerinde varsı hırsızlar söyleyeceksiniz. Onların üzerine üzerine devlet olarak gidelim. Bu olay, partimin hangi organında varsa anında soruşturmayı başlatırız. Kimse de güvenmesin, kusura bakmasın. Bakın başlattıklarım var. Partimden ihraç ettiğim belediye başkanları var. İhraç ederiz. Benim partimin birimleri içerisinde hırsızlar, rüşvet alanlar yer alamaz." şeklinde konuştu.

CİHAN

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi