![]() |
#1 |
![]() Erdoğan'ı seçim gecesi verdiği 'uzlaşma ararım' sözünü tutmadığını iddia eden CHP lideri Baykal'ın da verdiği sözleri unuttuğu ortaya çıktı. İşte Baykal'ın unuttuğu iki sözü:
İşte Sabah gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak'ın CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a hatırlattığı sözleri... Baykal sözünü tutmadı Tayyip Erdoğan'a, "Sen aday olma, bir başkasını göster; seninle destek turuna bile çıkarım" diye açık çek veren Deniz Baykal değil miydi? Bir başka konuşmasında, "Erken seçime git. Sonrasında, sen dahi aday olsan kabulüm" dememiş miydi Baykal? Baykal verdiği sözleri tutmuyor; Erdoğan aday değil; ama CHP lideri, Abdullah Gül'e de kulp taktı. Artık ne parlamentonun eskidiğinden, ne de temsil noksanından söz edebiliriz. DSP, DTP, MHP, BBP, ÖDP... hiçbiri peşin hükümlü davranmıyor. Gül'ü "laik cumhuriyete tehdit" gibi gördüğünü söyleyen bir tek kişi yok bu partilerde. Yalnız, CHP "kaskatı." Herkes "gaflet" hatta "hıyanet" içinde de, sadece Baykal ve arkadaşlarının bekçiliğine mi kaldı cumhuriyetimizin bekası?
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() baykal demokrasiye ve cumhuriyete hep zarar vermiştir
Cumhuriyetin bekası için en iyi yanıtı halk vermiştir şimdilik sadece konuşabilirler başka hiç bişe yapamazlar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Onların cumhuriyetten anladıkları batı kültürünün en had safhalarda yaşanabilmesi,batı budalalığının en üst seviyelerde teşvik edilebilmesi...Onlar 50 yıldır cumhuriyeti bu zannetmişler.Şimdi sen AK Partili,kim oluyorsun da 50 yıldır "batıdan oğula" geçmiş cumhuriyeti(!) gerçek anlamıyla yaşatmaya kalkışıyorsun!!!
Hadi ordan! Hadi Ordan! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Chplilere acıyorum valla bizim böyle bir genel başkanımız olsa ben ne kadar utanırdım.Allah'tan bizim böyle bir genel başkanımız yok.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() aslında çok acıyorum deniz baykal'a adam kendisini rezil etmeyi bırakın koskaca CHP
partisinide rezil etti. başbakanımızın verdiği hangi söz tutulmamış hangi iş yapılmamış gelelim baykal sadece erdoğan için aday olma demiş ama erdoğanın bu fedarkarlığı yapıp kardeşini aday gösterebleceğini unutmuş galiba |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Evet kobbal aynen katılıyorum sana..
Tabi bizim yöneticilerimizin birbirleriyle aralarındaki sıcak bağlardan haberi yok.Kendi koltuk sevdalıları gibi zannediyorlar bizleri de.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() aynen koltuk sevdalısına benzettiler ama kardeşlik siyasetimizin özüdür
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() "dün dündür, bugün bugün" diyen siyasetciden icazet alan birinden beklenen bir hareket ;)
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() siyaset sahnesinden kasafetli bir gök taşının düşmesine az kaldı
ankarada kiralık evi olan varsa baykala yardımcı olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |