AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-15-2007, 11:06   #1
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart Erdoğan mı sözü unuttu Baykal mı?
Erdoğan'ı seçim gecesi verdiği 'uzlaşma ararım' sözünü tutmadığını iddia eden CHP lideri Baykal'ın da verdiği sözleri unuttuğu ortaya çıktı. İşte Baykal'ın unuttuğu iki sözü:

İşte Sabah gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak'ın CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a hatırlattığı sözleri...

Baykal sözünü tutmadı

Tayyip Erdoğan'a, "Sen aday olma, bir başkasını göster; seninle destek turuna bile çıkarım" diye açık çek veren Deniz Baykal değil miydi?
Bir başka konuşmasında, "Erken seçime git. Sonrasında, sen dahi aday olsan kabulüm" dememiş miydi Baykal?

Baykal verdiği sözleri tutmuyor; Erdoğan aday değil; ama CHP lideri, Abdullah Gül'e de kulp taktı. Artık ne parlamentonun eskidiğinden, ne de
temsil noksanından söz edebiliriz. DSP, DTP, MHP, BBP, ÖDP... hiçbiri peşin hükümlü davranmıyor. Gül'ü "laik cumhuriyete tehdit" gibi gördüğünü söyleyen bir tek kişi yok bu partilerde. Yalnız, CHP "kaskatı."

Herkes "gaflet" hatta "hıyanet" içinde de, sadece Baykal ve arkadaşlarının bekçiliğine mi kaldı cumhuriyetimizin bekası?

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-15-2007, 11:17   #2
Kullanıcı Adı
Feyza
baykal demokrasiye ve cumhuriyete hep zarar vermiştir
Cumhuriyetin bekası için en iyi yanıtı halk vermiştir
şimdilik sadece konuşabilirler başka hiç bişe yapamazlar
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2007, 11:39   #3
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Onların cumhuriyetten anladıkları batı kültürünün en had safhalarda yaşanabilmesi,batı budalalığının en üst seviyelerde teşvik edilebilmesi...Onlar 50 yıldır cumhuriyeti bu zannetmişler.Şimdi sen AK Partili,kim oluyorsun da 50 yıldır "batıdan oğula" geçmiş cumhuriyeti(!) gerçek anlamıyla yaşatmaya kalkışıyorsun!!!
Hadi ordan! Hadi Ordan!
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2007, 12:23   #4
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Chplilere acıyorum valla bizim böyle bir genel başkanımız olsa ben ne kadar utanırdım.Allah'tan bizim böyle bir genel başkanımız yok.
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2007, 12:26   #5
Kullanıcı Adı
kobbal
aslında çok acıyorum deniz baykal'a adam kendisini rezil etmeyi bırakın koskaca CHP
partisinide rezil etti. başbakanımızın verdiği hangi söz tutulmamış hangi iş yapılmamış
gelelim baykal sadece erdoğan için aday olma demiş ama erdoğanın bu fedarkarlığı yapıp
kardeşini aday gösterebleceğini unutmuş galiba
Alt 08-15-2007, 12:29   #6
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Evet kobbal aynen katılıyorum sana..
Tabi bizim yöneticilerimizin birbirleriyle aralarındaki sıcak bağlardan haberi yok.Kendi koltuk sevdalıları gibi zannediyorlar bizleri de..
Alt 08-15-2007, 12:29   #7
Kullanıcı Adı
kobbal
aynen koltuk sevdalısına benzettiler ama kardeşlik siyasetimizin özüdür
Alt 08-15-2007, 14:50   #8
Kullanıcı Adı
mavera,
"dün dündür, bugün bugün" diyen siyasetciden icazet alan birinden beklenen bir hareket ;)
Alt 08-15-2007, 14:58   #9
Kullanıcı Adı
sedef
siyaset sahnesinden kasafetli bir gök taşının düşmesine az kaldı
ankarada kiralık evi olan varsa baykala yardımcı olsun
sedef isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2007, 15:42   #10
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
"dün dündür, bugün bugün" diyen siyasetciden icazet alan birinden beklenen bir hareket ;)
ne güzel yorum...eyvallah mavera...hep söylüyorum yine söyleyeceğim,isterseniz test edin,can çekişen bir köpeğin yanına gidin,izleyin onu,baykalın surat ifadesiyle o köpeğinkini karşılaştırın..ikisinin arasında tek bir fark görürseniz beni bulun...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)