![]() |
#1 |
![]() Erdoğan TSK'ya talimat verdi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TSK 28 Kasım itibariyle yetkilendirilmiştir, dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası çıkışta açıklama yapan Başbakan Erdoğan, Isparta'da meydana gelen uçak kazasına ilişkin şunları söyledi "Anayasa Mahkemesi ziyaretinden önce Bakan Binali Yıldırım ile görüştüm.Bakan olay yerinde. Gerek vali gerek teknik uzmanlarla olay yerini gezdiler.Karakutu bulundu.Üzerinde çalışmalar devam ediyor.Ölenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum.Konunun teknik boyutu karakutunun incelenmesinden sonra açıklanacak. Bakanın bana anlattığı kadarıyla, Türbe Tepe'de uçağın kuyruğunun çarpması ile olduğu tahmin ediliyor.Savrulma ve bunun neticesinde uçağın gövde üzerine düştüğü söylendi" Bir gazetecinin, "Almanya iki PKK'lıyı iade etti. Süreç böyle mi işleyecek? Tezkere kullanılacak mı?" sorusuna Başbakan Erdoğan,"Tezkere karını aldık. Tezkere kararını aldıktan sonra Genelkurmay'a taleblerini sorduk ve onun yanıtını da aldık. Bizlerde Bakanlar Kurulu kararını aldık ve Cumhurbaşkanımızın onayı ile şu anda sınır ötesi operasyona ilişkin 28 Kasım itibariyle TSK yetkilendirilmiştir." diye cevap verdi. "ABD'nin Ankara Büyükelçisinin anlık ishitbarat başladı sözlerinin hatırlatılması üzerine ise Erdoğan şunları söyledi. Bu konuda Bush'un da ifadesi var. Daha önce anlık istihbarat paylaşımı olmuyordu. Kendilerine ilettik biz bunu. Paylaşım anlık olmalıdır dedik. Bununla ilgili müşterek çalışma başlamış vaziyette. Bunların detayları konuşulmaz yapılır. Şu anda uyumlu bir çalışma var. TSK, 28 Kasım itibari ile yetkilendirilmiştir. Çerçevesi, o yetkinin içindedir." ABD Büyükelçiliği'nin verdiği ikinci yemeğe AK Parti'li milletvekilleri katılmadı.Sizin bir uyarınız mı oldu?" sorusuna Erdoğan, "Katılmalarını uygun bulmadım.Bizim yetkili kurullarımızla görüşülerek o tür kahvaltılar yapılsa daha isabetli olur. Belki biz de kahvaltı verebiliriz. Bizim elçilerle diyalog sıkıntımız yok"dedi. DHA 30.Kasım.2007 15:19:46 samanyoluhaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() “Peygamberin yüzünün suyu, Kerbela’da akan kan, ayrılık gecesinden ağlayan göz, aşkının yolunda sürünen yüz, dertlilerin hazin gönlü ve canlara tesir eden yakarışları için! Lütfunu bizimle beraber kıl ve muhafazanı bizden eksik etme Yarabbi!
Yarab! İslam ehline yardımcı ol, düşmanın elini bizden uzak tut! Günahımıza değil, candan ve gönülden gelen ahımıza bak! Mücahidlerini telef ve bizi düşman oklarına hedef ettirme. Vücutlarımızı mezardan sakla, İslam’ı tehlikelerden uzak tut. Bunca senedir ettiğimiz duaları ve din uğruna yaptığımız savaşları boşa çıkarma, adımı kahrın ile perişan, yüzümü halkın içinde siyah etme! İslam topraklarını ayaklar altında çiğnetme, utanç içindeki insanların yaşadığı bir yer haline getirme. Yarabbi, bilirim ki İslam ehline lütufların çoktur, bu lütuflarını bu savaşta da göster. Din yolunda şehit olunacaksa beni et de ahirette mutlu bir yere ulaşayım. (Sultan I. Murad, Kosova Meydan Savaşı’nda vefât etmeden birkaç dakika önce okuduğu dua) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ALLAH ordumuza güç ve kuvvet nasip eylesin Peygamber Ocağına iş düştü...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ALLAH MİLLETÇE YARDIMCIMIZ OLSUN!!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() daha önceki sınır ötesi operasyonlarda istenen sonuca ulaşıldımı ?
sınır ötesine kaç defa geçildi ama sonuç ne.. kaç tane lider kadrodan isimin kellesi alındı veya bertaraf edildi..? hep yapılanlar simgesel olmanın ötesine geçemedi.. patırtı gürültü den başka bi şey yapılmadı.! bu gün ne olduda son aylarda sınır ötesine bu kadar ilgi gösterildi.. neden şimdi asker bu kadar hükumetin aleyhine bir tavır içine girdi.. sanki izin verilince sonuca ulaşıldımı ki şimdi ulaşmayı düşünüyorlar.. NEDEN ACEBA PKK EYLEMLERİ HÜKUMETİN ALEYHİNE İŞLETTİRİLİYOR.. VEYA ÖYLE GÖSTERİLİYOR.. Bİ SÜRÜ SORU VAR ..AMA CEVAP YOK.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() inşallah hiçbir gencimizin burnu kanamadan geri dönmesi ümidiyle diyorum allah ailelerimize ve milletimize büyük sabırlar versin
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|