![]() |
#1 |
![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yerel seçim gezilerinde bugünkü durağı Van'dı. Yoğun kalabalığın gözlemlendiği mitingde Erdoğan, Baykal'a miting dersi verdi
Yıllar yılı okulun gitmediği yerlerde okullarımız var... Van'da 1990'da başlamış hastaneleri biz açtık diyemezler... Siz Sayın Baykal'ı hiç bu meydanda gördünüz mü? Hiç buralara gelebildi mi? Şimdi bunu dedik ya yolunu şaşırıp buralara gelebilir... Ama ben gurur duyarım gelsin... Türkiye'nin 81 iline gidecek tek parti biziz.... Ben en az 66 ile gidiyorum... Yerel seçim bu... Neden buralara gelemiyorlar.... Van için ne yapacaklar neler üretecekler? Duydunuz mu? Bunlaraı sorun... Kimlik siyaseti yapanlara da sorun.... Siz sorun ne yapacaklar sorun... Belediyecilikte oy hizmete verilir... Etnik yapı bizi ilgilendirmez.. Kim hizmet ederse oyu ona verin.... Millete efendilik olmaz, hizmetkarlık olur... Van için ürettikleri tek projeleri var mı? Bunlar nifaktan huzursuzluktan beslenirler... Biz burada kliseyi yeniden yaptık... Neden yaptık? Memleketin cazibesini Van'ın cazibesini artırmak için.... Sayın Baykal meydan mitinglerini eleştriyor... Dünyada bu uygulanmıyor artık diyor... ABD'yi görmüyor herhalde... Bu mudur sosyal demokrasi bu mu? Televizyonlar aracılığıyla milyonlara ulaştığını söylüyor Baykal... Van'ı sadece TV'lerden izleyerek spotlar altında değil, İkitelliden siyaset yapılmaz... Gel bu aşkı sevgiyi gör... Van'a gel... Siyaset meydanda yapılır meydanda... Milletle iletişim vbağı kur, gözünün içine bak, elini tut.. Sayın baykal ben dün 55 oldum sen 70'indesin... Tecrüben var ... Ama ben de 18 yaşından beri siyasetteyim... Gel buraları gör... İnan dünyaya bakış açısın değişir... Bir medya grubuna kesilen cezayı medya özgürlüğüne engel oalrak görüyor... Böyle olur mu? Ayrıca bana sorumsuz gazeteleriniz kullanıp şahsıma aileme hakaret ettiniz... Nerde hangi özgürlük yoktu... Sendikları sizin zihniyetiniz yok etti Baykal... Sendikaları medya patronları ile bitirdiniz... Etik ve ahlaklı gazetecileri siz yok ettiniz... Türkiye'de basın özgürlüğü vardır... Medya hükümeti kendi imtiyazı için kullanmaya alışmış... Medya ancak bu halkı korur... Basının kendini yenileme zamanı geldi de geçiyor... Ak parti iktidarında bütün canavarlar dize geliyor... Trafik canavarı, yasakçı canavar, enflasyon canavarı... Bir de hukuksuz Ergenekon canavarı vardı onlar da sönüyor.... Kuyularda bizi birbirine düşüren canavarları bitirdik... Kimse bu ülkede anadilinden dolayı dışlanmasın… TRT 6 yayına başladı… Milletin sevincine ortak olamadılar… İktidar bunu seçin için yaptı dediler… Böyle hazırlık olabilir mi bir ayda? Daha düne kadar etnik siyaset yapan parti diyor ki seçim yatırımı için yaptılar… Bugüne kadar hangi meselelerin üzerine gittiysek, bugün de aynı değişim iradesini kararlılıkla gösterip olayların üzerine gideceğiz... Bizler Van'a neler yaptık anlatın... eğitim bizim her şeyimiz her yıl kitaplarımızı sıraların üzerinde bulduk mu? 2082 okulun inşaatını tamamladık... 2 senede 7222 bilgisayar gönderdik okullara... Bilişim teknolojisi sınıflarını açtık... Kimin aklından geçerdi birgün gelecek de Van'ın Gevaş'ında teknoloji sınıfı olacak... AYRINTILAR GELECEK
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu Haber7 de iyice bizim yayın organımız oldu. Başlıkları müthiş atıyor
![]() |
|
![]() |