![]() |
#1 |
![]() ERKEK ADAM -Delete+Enter yapmaz, Direkt Shift+Del+Enter yapar tükürdügünü yalamaz. -Gecenin bi saati olsa bile Pc ' nin karşısında pijamayla oturmaz. -Öyle cicilibicili Windows Xp teması kullanmaz Windows Classic kullanır. -Arama yaparken animasyonda köpek veya sihirbaz yoktur tesbih çeken siluet vardır. -Windows Gezgi'nini kullanmaz ulaşmak istedigi klasörleri kendisi bulur... -IP'sini gizlemez. Görev zamanlayıcı kullanmaz, kafasına estiğinde defrag yapar -İnternette sörf yapmaz, olsa olsa tavla oynar. -Antivirüsle, spyware ile uğraşmaz. Gerekirse format basar -Sistemi eski de olsa onu hor görmez, sahip çıkar. -"Bilmiyordum yanlış yaptım PC bozuldu" demez. "Sinirlendim vurdum tekmeyi, bozuldu" der. -Markalı PC almaz, kendi PC'sini kendi toplar. -Sabit diskden, fandan, CPU'dan çıkan seslerle huzur bulur. -Fedakar olur, yaz sıcağında kendisi boncuk boncuk terlese bile vantilatörü kasadan içeri doğru tutar ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Fedakar olur, yaz sıcağında kendisi boncuk boncuk terlese bile vantilatörü kasadan içeri doğru tutar
![]() ![]() ![]() Sunum için teşekkürler... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|