![]() |
#1 |
![]() Endişe, korku, güvensizlik yaşıyor mu?
"Ya giderse?" diye titriyor mu içleri? Yollara dalıyor mu gözleri? İç çekerken..... Çok ağlamış bir çocuk gibi titriyor mu göğüsleri? Aldırıyorlar mı karşılarındakinin suskunluğuna? Affediyorlar mı? Susuyorlar mı? Bekliyorlar mı? Yalnızlığa inat, İnen akşam sonrası elektrik düğmesine uzanan elleri tanır mı sabretmenin kederini? Konuşamamak canlarını sıkar mı onların da? Sormak isterken soramamak.. Koşmak isterken koşamamak boğar mı onları da? - İclal Aydın -
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Üçüncü kişiye gerek yok
Ayrılık zaten Aşk'a ihanet olur.. Almaya satmaya Aramaya veya bulmaya Laf arası sormaya da gerek yoktur.. Ayrılık ya da İhanet sonrası Gözyaşı dinmez Bir Kadın ömrünce çantasından zaten ıslak mendilini eksik etmez.. ALINTI |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() erkeklerin sol yanı yok mu acımaz mı...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bir Erkeği Ağlatmak
Bir erkeği normalde de ağlatması zordur. Bir erkek duygularını göstermez belli etmez onları. Kendi içine atar orada sindirir bitirir. Kendi duygularının kendi paratoneridir bir nevi. Ama bir erkek ağladığında asla sahte olmaz gözyaşları. Bir erkek ağladığında yürekten ağlar. Acısını ta derinlerde yaşıyordur artık içine atamayacağı kadar yoğun hissediyor demektir. Pişmandır demektir. Suçluluk duygusu üzüntü kaybetmişlik hepsi bir aradadır. Çünkü bir erkek sadece; gerçekten değer verdiği hayatından büyük bir parçası koparsa ağlar. Erkekler; çocuktan farksızdır… Ve çocuklar.. En sevdikleri şey elinden alınınca ağlar.. Hıçkıra hıçkıra ağlar. ALINTI |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() "ikiye bölünmüş bir bütün gibi yaşadım bir yanım öbür yanıma düşman sağımda kızgın kumlar gezdirdim solum üşüyor eski bir anıdan." *B.Keskin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Eee herhalde...
Bizdeki de kalp odun değil yaf... yada kalas... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Erkek incitir...
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Kim demiş erkek adam ağlamaz diye.. Küçük yaşta çocuk oyun oynarken düşer; erkekler ağlamaz diye şartlandırırsınız çocuğu.
Kadını da erkeği de Yaratan, kadına verdiği duyguyu erkeğe de vermiş. Erkekler çoğu zaman karizma çizdirme olarak görseler de genel de yalnız kaldıklarında kimsenin duymayacağı, duysada anlamayacağı şekilde kenarda köşede bi yerlerde sessizce, içten içe ağlarlar.. Kimseden bişi saklamıyorum. Ben de yeri gelince ağladım.. Ağlamadım diyen erkek varsa yalan söylüyordur kocaman bi “evet” diyorum.. Ha bi de şu var.. Erkek Çıksa sokağa 5 kişiden dayak yese 10 kişiden dayak yese ağlamaz.. Ağlatamazlar ya.. Fiziksel güç ağlamaya neden olamaz. Ama bazen bir şey olur ki hayatında iste o zaman ister istemez dökülür gözyaşları.. Engel olamıyorsan eğer; özgür bırak onları.. Gidecekleri yeri zaten biliyor onlar.. ALINTI |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Pek bi masumane geldi okuduklarım.
Ağlamaktan çok ağlatmayı bilirler. O kadar şeyin üzerinede ağlasın bi kaçı bi zahmet.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Aglasalarda gôstermezler...duygulari derindir ve gizlidir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
erkekler de incinir mi ? |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|