![]() |
#1 |
![]() Ergenekon terör örgütünün mütedeyyin insanlara tuzak kurup Doğan medyasının desteğini alarak toplumsal linç gerçekleştirmeyi planladığı, bu amaçla faaliyet yürüttüğü deşifre oldu. ![]() ![]() Ergenekon Terör Örgütü (ETÖ) üyelerinin mütedeyyin vatandaşlara tezgahladığı planlar dudak uçuklatıyor. Ergenekon sanığı Jandarma İstihbarat eski Daire Başkanı Levent Ersöz'ün görevde bulunduğu dönemde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) imkanlarını Ergenekon örgütü lehine nasıl kullandığı, cemaatlere sızan ajanları vasıtasıyla bazı medya organlarına servis ettikleri sözde itiraf mektuplarıyla kimleri nasıl karaladıkları, cemaatleri birbirlerine nasıl düşürmeye çalıştıkları netlik kazanıyor. İsmi Ahmet Faruk olarak kodlanan gizli tanığın Ergenekon davasına bakan savcılara verdiği ifade, örgütün korkunç planlar yaptığını gösteriyor. Jandarma İstihbarat eski Daire Başkanı Levent Ersöz'ün mütedeyyin insanlara tuzak kurup Doğan medyasının desteğini alarak toplumsal linç gerçekleştirmeyi planladığı ortaya çıktı. Gizli tanık Ahmet Faruk ifadesinde Jandarma İstihbarat Dairesi eski Başkanı sanık Levent Ersöz'ün Ankara'da görevli olduğu dönem ekibinde istihbarat elemanı olarak görev aldığını ve bu dönemde kendisinin vasıtasıyla cemaatlere sızdıklarını belirtirken, hedef aldıkları bazı cemaat liderlerini "Hürriyet gazetesinde bulunduğu iddia olunan ekipleri" vasıtasıyla karalamayı amaçladıklarını, cemaatler arasında nifak ekme planlarında başarılı olduklarını belirtti. M.S İLE İLGİLİ İFTİRA MEKTUPLARI Gizli tanık A.T, Ergenekon iddianamesi ek delil klasörlerinde yer alan beyanlarında, 2002 yılında Bursa Jandarma Komutanıyken Levent Ersöz'le tanıştığını, örgüt bünyesindeki görevine de bu tarihte başladığını ve Ersöz'ün kendisini cemaatlere sızma hususunda kullandığını, hatta Türkiye'nin önde gelen cemaatlerinden birine sızdığını ve bu cemaatte görev alan M.S isimli bir hoca hakkında "yanında bulunan erkek çocuklarla ilişkiye girdiği" yönünde iftira mektupları kaleme aldıklarını belirtti. ERSÖZ'ÜN HÜRRİYET'TE EKİBİ VARMIŞ Gizli tanık A.T, Ersöz'ün kendisine Hürriyet gazetesinde bir ekibin bulunduğundan bahsettiğini ve M.S'nin medyada karalanarak bitirileceğini, kendisinin de bu olaylar patlak verdiğinde konuyu kaleme alan bir kitap yazacağını, medya yolu ile cemaatlerin sözde iç yüzünü deşifre etmek istediklerini söyledi. Gizli tanık, Ersöz'ün kendisine bu işte başarılı olunması durumunda Doğan Gurubu'nda işe yerleştirme sözü verdiğini dile getirdi. İŞTE O DEHŞET İTİRAFLAR Gizli tanık ifadesinde şunları söylüyor: “Levent Ersöz paşa bana M.S'yi medyada bitirme talimatı verdi. Öncelikle M.S medyada çok yer alacak, ismi çok geçip medyatik hale getirilecek, daha sonra hakkında iddialar ortaya çıkartılıp işi bitirilecekti. Doğan Grubu ile bir oluşum yaptıklarını, 3-4 (onun deyimiyle şerefsiz) paşanın önlerini tıkayacağını söylüyordu. Ben M.S hakkında medyaya itiraflar şeklinde mektuplar yazacaktım. M.S'nin erkek çocuklar ile cinsel ilişkiye girdini belirterek onu küçük düşürecektik.” Gizli tanıktan korkunç İFŞAATLAR Ergenekon soruşturmasının 2. ek delil klasörlerinde soruşturmayı yürüten savcıya ifade veren bir gizli tanık korkunç olaylar anlattı. Doğan grubunun kumpaslarına medya desteği verdiğini anlatan gizli tanık, ifadesinde şu satırlara yer verdi: "Levent Ersöz paşa bana M.S'yi medyada bitirme talimatı verdi. Öncelikle M.S medyada çok yer alacak, ismi çok geçip medyatik hale getirilecek, daha sonra hakkında iddialar ortaya çıkartılıp işi bitirilecekti. Doğan Grubu ile bir oluşum yaptıklarını, 3-4 (onun deyimiyle şeref…) paşanın önlerini tıkayacağını söylüyordu. Ben M.S hakkında medyaya itiraflar şeklinde mektuplar yazacaktım. M.S'nin erkek çocuklar ile cinsel ilişkiye girdiğini belirterek onu küçük düşürecektik. Hürriyet'te kendilerine çalışan bir ekibi olduğunu söylüyordu. Bu konuyla ilgili talimatlarını bana 10 madde halinde yazdırdı. Bunlar benim ajandamda da mevcuttur. Oradaki talimatlara göre cemaatler arasına nifak sokulacak, ortalık karıştırılacak, medya ile ilişkiye geçilecek, kitap yazılacak… Bunların büyük kısmını gerçekleştirdik. Kayseri'de A.A hocanın cemaatiyle M.S hocanın cemaatinin arasını bozdum. Aynı şekilde M.G grubunda da başarılı oldum." “BENİ DOĞAN GRUBU'NDA İŞE ALDIRACAKTI” Gizli tanık, Levent Paşa'nın kendisini Hürriyet veya Doğan Grubu'nda başka bir yerde işe aldıracağını, Ersöz'ün Hürriyet'te kendilerine çalışan bir ekibin olduğunu söylediğini ifade ediyor. Gizli tanık, bu konu ile ilgili talimatların kendisine 10 madde halinde yazdırıldığını belirtiyor. “MÜSLÜM GÜNDÜZ GRUBUNDA DA BAŞARILI OLDUM” Gizli tanık, talimatlarla ilgili de “Oradaki talimatlar ‘cemaatlerin arasına nifak sokulacak, ortalık karıştırılacak, medya ile ilişkiye geçilecek, kitap yazılacak...' şeklindeydi. Bunların büyük bir kısmını gerçekleştirdik. Ben Müslüm Gündüz, Haydar Baş, M. Hoca, C. A. Hoca... gibi grupların arasına girip burada sözü dinlenen kişilerle temasa geçecektim. Bunlara M.S'nin cinsel sapkınlıklarını anlatıp, onların arasını bozacaktım...A.A hocanın cemaatiyle arasını bozdum. Halen araları soğuktur. Aynı şekilde M.G. grubunda da başarılı oldum” diyor. VAKİT
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|