AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-15-2007, 17:13   #1
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart EŞİM Mİ ADAY BEN Mİ
Eşiyle ilgili soruya Gül'den net yanıt

Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül, sivil toplum örgütlerini ziyareti sırasında gazetecilerin eşiyle ilgili sorularına muhatap oldu. Gül, gazetecilere ince bir hatırlatma yaptı:

Eşiyle ilgili soruya Gül'den net yanıt

Sivil toplum örgütlerini ziyaretlerini sürdüren Gül, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, ''Size yönelik en büyük eleştiri eşinizin başörtülü olması'' ifadesini kullanması üzerine Gül, ''Bir dakika bir şey söylemek isterim. Biz Türkiye'de yaşıyoruz. Anayasamızda insan hakları kurallarını sakın unutmayın. Herkesin bireysel tercihleri vardır. Dolayısıyla cumhurbaşkanı adayı benim bu ülkede'' şeklinde düzeltme yaptı.

Gül, bir başka gazetecinin, CHP'den dün yapılan açıklamada kendisine yönelik ağır eleştiriler bulunduğunu, ''cumhuriyete karşı olduğunun'' ifade edildiğini hatırlatarak, yanıtının ne olacağını sorması üzerine, şunları söyledi:

''Bunlarla ilgili ben daha önce hepsine cevap verdim. Benimle ilgili söylenen sözler, bunların hiçbirisi doğru değildir. Benimle ilgili verilen bazı ilanlar vardır. Bunlarla ilgili zaten mahkeme kararları açıklanmıştır, karar almıştır. Benim bu konularla hiçbir ilgim söz konusu değildir. Şunu unutmayın ki Türkiye'nin en zor döneminde 5 yıl içinde önce başbakanlık yaptım.

Türkiye'nin bir savaş ortamı içerisinde en kritik durumda bu görevdeydim daha sonra dışişleri bakanlığı yaptım, Terörle Mücadele Üst Kurulu Başkanlığı yaptım. Türkiye'nin milli çıkarlarını savunan pozisyonda oldum. İçeride ve dışarıda bunlarla uğraştım. Ben çok şeffaf bir insanım.

1991'den beri siyasetin içerisindeyim. Benimle ilgili her şey, herkes tarafından da bilinmektedir. Bu söylenen şeylere o değerli arkadaşlarımın da inanmadığını biliyorum ama siyaseten bunlar söyleniyor. Kendi bilecekleri bir iştir.

Ben şayet cumhurbaşkanı seçilirsem yine CHP gibi köklü bir siyasi partiyi de şüphesiz ki onların fikirlerini, düşüncelerini her zaman dikkate almak durumunda olurum. Söyleyeceğim şey budur.''

Kayıp trilyon davası

Gü, gazetecilerin, "Cumhurbaşkanı seçildikten sonra kayıp trilyon davasında yargılanabileceği" yönündeki iddiaları hatırlatması üzerine, "Bu konuyla ilgili mahkeme kararı vardır. Benim bu konuyla ilgili hiçbir alakamın olmadığı, beraat ettiğim mahkeme kararıyla, üstelik bu mahkeme kararı ben cumhurbaşkanlığına aday olmadan önce, karar verilmiştir. Bunu herkes bilmektedir" dedi.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-15-2007, 22:26   #2
Kullanıcı Adı
sisyphe
Abdullah Gülün en çok sevdiğim tarafı da insan özgürlüklerine verdiği değer
Yine kendisini çok güzel ifade etmiş 1.tur da seçilmesi dileğiyle...
sisyphe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-16-2007, 00:24   #3
Kullanıcı Adı
İnterferon
Sol cenahın en büyük sorunu sayın Gül'ün eşinin başının örtülü olmasıdır Dikkat edin akpartinin 367 engelini aşacağı belli olunca ikinci taarruz olan başörtü konusunu gündeme aldılar yazık,bu zihniyetin ülkeye zerre faydası olmayacak ayak bağı olmaktan başka;;acaba Sayın Emine Erdoğanı'mı aday gösterseydi Akparti diye düşünüyorum,nedenmi Eşinin başı açıkta ondan
İnterferon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-16-2007, 17:13   #4
Kullanıcı Adı
bennur
Alıntı:
İnterferon Nickli Üyeden Alıntı
Sol cenahın en büyük sorunu sayın Gül'ün eşinin başının örtülü olmasıdır Dikkat edin akpartinin 367 engelini aşacağı belli olunca ikinci taarruz olan başörtü konusunu gündeme aldılar yazık,bu zihniyetin ülkeye zerre faydası olmayacak ayak bağı olmaktan başka;;acaba Sayın Emine Erdoğanı'mı aday gösterseydi Akparti diye düşünüyorum,nedenmi Eşinin başı açıkta ondan
:D :D+1
bennur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)