AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Seçenekler
 
Alt 09-12-2009, 01:41   #1
Kullanıcı Adı
akmmr
Standart FLAŞ CEM GARİPOĞLU YAKALNDI...
Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak 6 aydır aranan ancak bir türlü izine rastlanamayan Cem Garipoğlu'nun yakalandığına dair kulislere yansıyan iddia; doğrulandı. İstanbul emniyetinden bir yetkili İNTERNETHABER'e gece yarısı ortalığı karıştıran iddianın doğru olduğunu bildirdi.
Alınan bilgilere göre; Garipoğlu, Ermenistan'da yakalandı ve bugün akşam saatlerinde Türkiye'ye getirildi. Ancak İstanbul Emniyeti Garipoğlu'nun yakalandığını gizliyor. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, 1 hafta içinde yakalama sözü verdikten 4 gün sonra yakalanan Cem Garipoğlu'nun ilk sorgusu bitmeden resmi bir açıklama yapmak istemedi. Yarın sabah resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.
Bu gece saatlerinde Cem Garipoğlu'nun yakalnadığına dair kulisleri bilgiler düşmüş ancak iddia doğrulanmamıştı. İNTERNETHABER'in Cem Garipoğlu'nun yakalandığına dair iddiaları haber yapmasının ardından; resmi olmayan doğrulama geldi. Emniyet içinden gelen ve basın kuruluşlarını da harekete geçiren iddia; emniyet yetkilileri ya da İstanbul valiliğince henüz resmi olarak doğrulanmadı; ancak resmi hiç bir yalanlama da yapılmadı.
MÜDÜR 'KISTIRDIK' DEMİŞTİ

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun para kaynaklarının kesildiğini belirterek "Yakalanması an meselesi. Etrafındaki çember iyice daraldı. Bir hafta içinde mutlu sona ulaşacağız" diye 4 gün önce açıklama yapmıştı.

Çapkın'ın bu sözlerinin üzerinden 4 gün geçtikten sonra, biraz önce İstanbul'dan başlayan ve Başkent Ankara'ya kadar uzanan iddia ortalığı kapladı. Ve biraz önce de Garipoğlu'nun yakalandığı resmi olmayan kaynaklarca doğrulandı.

ÖZEL TİM BULDU


Yaklaşık 6 aydır aranan katil zanlısı Cem Garipoğlu’nu yakalamak için İstanbul emniyeti tarafından kurulan özel ekibin yaptığı yoğun çalışmalar sonucunda Garipoğlu'nun yakalandığı bildirildi.

www.internethaber.com

 

akmmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-12-2009, 01:43   #2
Kullanıcı Adı
Murat KskN
Standart
Hiç İnanasım Gelmio o Kadar Zaman Geçti ki İnşallah Doğrudur.. Cezasını Çeksin.. Tüm Ana Babalara da İbret Olsun..
Murat KskN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2009, 01:47   #3
Kullanıcı Adı
depare
Standart
İnşaallah yakalanmıştırda devlet meselesi haline getirilen bu olayın haberlerini izlemekten kurtuluruz artık..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2009, 01:48   #4
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart
Desenize kurtuldu Türkiye...
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2009, 01:58   #5
Kullanıcı Adı
Ruh-i zar
Standart
Sonunda...
Gına gelmşti artık nereye baksam bu haber...
Sanki ülkede başka cinayet yok..
Eminim daha beterleride oluyodur...
Ruh-i zar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2009, 01:59   #6
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart
Alıntı:
Ruh-i zar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sonunda...
Gına gelmşti artık nereye baksam bu haber...
Sanki ülkede başka cinayet yok..
Eminim daha beterleride oluyodur...
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2009, 02:16   #7
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Standart
Oleyyyyy

ohh be kurtulduk haberlerde iki saat bıktık artık . Çok sevindim
Eyvahh şimdi bunun birde mahkeme süreci var
Bence direk asalım kurtulalım
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2009, 02:25   #8
Kullanıcı Adı
@ksen
Standart
Alıntı:
K@RFeZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Oleyyyyy

ohh be kurtulduk haberlerde iki saat bıktık artık . Çok sevindim
Eyvahh şimdi bunun birde mahkeme süreci var
Bence direk asalım kurtulalım

Bencede....
@ksen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2009, 05:10   #9
Kullanıcı Adı
Gölge
Arrow 'Firari Cem Garipoğlu yakalandı' iddiası



Bir gazetenin Ankara kaynaklı haberine göre Cem Garipoğlu, Ermenistan'da yakalandı ve bugün Türkiye'ye getirilecek.


Sabah gazetesinden Fatih Şendil imzalı haberde, vahşi bir cinayete kurban giden ve cesedi Etiler'de bir çöp konteynırında bulunan Münevver Karabulut'un 192 gündür aranan katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun yakalandığı iddia edildi.

Televizyon ve gazetelerin haber merkezlerinde büyük yankı uyandıran iddia, daha önce yapılan "Çember daraldı, yakalanması an meselesi" açıklamalarıyla da güçlendi. Aynı kaynaklar, Cem Garipoğlu'nun yakalandığı haberinin bugün açıklanacağını da ileri sürdü.

Ancak, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın dün gece SABAH'a yaptığı açıklamada, iddiayı kesin bir dille yalanlayarak, "Tamamen asılsız. Cem Garipoğlu henüz yakalanmadı" dedi. Emniyet Müdürü Çapkın'ın yanı sıra Asayiş Şube Müdürlüğü de yakalanma haberini sert bir dille yalanladı. Zanlının yakalandığına ilişkin ilk iddialar Münevver'in babası Süreyya Karabulut ile Cem'in amcası Hayyam Garipoğlu arasındaki 'kan parası'na aracılık eden Cemil Baran tarafından ortaya atılmıştı. Baran, Cem'in 25 Eylül'de teslim edilmesinin planlandığını, Ermenistan'da yakalandığını ve Türkiye'ye getirileceğini iddia etmişti. Ancak geçtiğimiz hafta gözaltına alındığında bütün iddialarını inkar etmişti.

SABAH
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2009, 06:05   #10
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Standart
bu hadisenin üzerinde durulmasının sebebi hiç kuşkusuz 'garipoğlu' ailesinin bir ferdi olan cem hayvanı'nın vahşi cinayeti gerçekleştirmiş olmasıdır.emniyet tarafından basına sızdırılan bilgilerin doğru olmasını temenni ediyorum nitekim karabulut ailesinin zor ve acı günlerinde bu haber onların vicdan azabını biraz olsun hafifletecektir.





ADLİ Tıp Kurumu’nun
Münevver Karabulut cinayetinde savcılığa verdiği raporları değerlendiren Süreyya Karabulut, olayın ilk gününden beri Cem Garipoğlu’nun cinayeti tek başına işlemediğine inandığını söyleyerek, “Garipoğlu ailesi ayin yaptı. Artık yavaş yavaş çember daralıyor” iddiasında bulundu.

Memleketi Bolu’nun Mengen İlçesi’ne bağlı Kayabaşı Köyü’nde bulunan Süreyya Karabulut, Adli Tıp Kurumu’nun savcılığa verdiği raporda, kızı Münevver Karabulut’un tırnaklarında birden fazla kadının DNA’sına rastlanılması, sutyeninde de Garipoğlu ailesindeki erkeklere ait DNA’lar tespit edilmesi üzerine değerlendirmede bulundu.

Cumhurbaşkanı Gül’e teşekkür eden Karabulut, “Adli Tıp’la ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. En sonunda el attı. El attı rapor rapor çıktı. Şükürler olsun. Rahmetli kızım takma tırnak kullanırdı. Tırnaklarında bir bayana ait doku izlerinin çıkması gayet normaldir. Ben olayın ilk günüden bugüne kadar bu cinayeti Cem Gariboğlu’nun tek başına işlediğine asla ve asla inanmadım. İnanmakta istemiyorum. Cem Gariboğlu, kızımı o eve tek başına götürmedi. Kızım o eve getirildi. O evde ayin yapıldı. Garipoğlu ailesi ayin yaptı. Garipoğlu ailesindeki insanlar zaten insan değiller. Bu bayana ait olan dokular annesine veyahut babasının beraber yaşadığı Gülşen diye bir bayana ait olabilir. Artık yavaş yavaş çember daralıyor. İnanıyorum ki bu katilleri devlet en kısa zamanda çıkartacaktır” dedi.

Cinayetin üzerinin örtülmemesini isteyen Süreyya Karabulut, şöyle konuştu:

“Sayın Başbakanımızdan rica ediyorum. Kendisi bir babadır, kendisi bir devlet adamıdır. Bu konuya lütfen duyarlı olsun. Sayın Başbakan benim evladım gitti, canım, kanım gitti. Her anne baba gibi bizlerde evladımızı sokakta bulmadık. Biz de evladımızı düşünüyoruz. Evladımıza sahip çıkmadık değil. Fazlasıyla sahip çıktık. Şunu hatırlatmak istiyorum. Çocuğum sabah 8 de okula gitti, akşam 7 de çöp konteynırında ölüsü bulundu. Gecenin 3’ün de, 5’in de çöp kutusunda ölüsü bulunmadı. Sayın Başbakan, sizin ne kadar duyarlı olduğunuzu az buçuk bilirim. Lütfen bu konuya duyarlı olun. 70 milyon bu cinayetin aydınlatılmasını istiyor. Mezarlığına Ankara’dan, İzmir’den, Samsun’dan, Antalya’dan akın akın ziyaretçileri geliyor. Yapmayın, bu cinayetin üzerini örtmeyin, örttürmeyin.”

Karabulut, Adli Tıp Kurumu ile ilgili ise şu iddiada bulundu:

“Adli Tıp Kurumu’nun spermleri kalkıp da kızımın küloduna yerleştirmesi, yanlışlık olmuştur, olabilir. Ama ben öyle düşünemiyorum. Garipoğlu ailesi Adli Tıp’ı satın aldı diye düşünüyorum. Artık bu paranın geçemeyeceği noktalar olsun. Artık yeter. Evlat gitti. Ama nasıl gitti. Bunu araştırın. Bu cinayetin arkası karanlık. Satanist grupların ve internetteki bu sayfaları kapattırın. Bu grupların ucu Amerika’ya kadar gidiyor. Bu satanist gruplar sadece Münevver’imin canını almadı birçok insanın canını aldı. Daha da alacaktır. Ve Münevver’in ki ilk cinayet değil. Ben şunu söylüyorum katilleri devlet saklıyor, devlet kurumundaki görev yapan insanlar para karşılığı yol verdiler. Katilleri yakalamadılar. Adli Tıp’ta o raporların nasıl çirkin işlerle değiştirildiğini biliyorum. En son benim başıma geldi. Lütfen bu işin üzerini kapatmayın.”

Münevver Karabulut’un hayatını anlatan filmin çekileceğinin sorulması üzerine Karabulut, “Eğitim benim için en büyük hazinedir. Eğer ki, bu film gençliğe birşeyler verecekse tabi ki izin veririm. Ama rant olayı olursa, buna asla izin vermem. İnsanlara birşeyler verebilecekse eğer, arkasında canımla, kanımla durmaya hazırım” diye konuştu.

haberbu
rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi