![]() |
#1 |
![]() CHP'nin, İstanbul dahil tüm başkan adaylarını yarın açıklayacağını duyurulurken, en çok merak edilen İstanbul adayı anketinden bakın kim çıktı?
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin İstanbul dahil tüm belediye başkan adaylarını yarın açıklayacak. İstanbul adaylığı konusunda isim açıklamada kararsızlık taşıyan partide, İstanbul için yapılan ankette Kemal Kılıçdaroğlu'nun ismi önde çıkmıştı. Son gelen açıklamada CHP'nin İstanbul adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğu açıklandı. İstanbul CHP İl Başkanı, Gürsel Tekin, aday isminin henüz netlik kazanmadığını ancak duyumlarının Kemal Kılıçdaoğlu'nun olduğunu söyledi. Kendi ismi de İstanbul için geçen Tekin, 'Bizim partide yarış olmaz, Kılıçdaroğlu da ben de hizmet adamıyım. Sayın Baykal, yarın beni de Ankara'ya çağırdı.' dedi. haber7
![]() Konu Necip Fazıl tarafından (01-22-2009 Saat 19:43 ) değiştirilmiştir.. Sebep: İsimleri değiştirmeyelim lütfen |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Merakta kalmıştık zaten.. Hatta medya inliyordu hadiii açıklayın artıııkk ne kadar geciktiniiiizz diye..
Değil mi ![]() Kılıçdaroğlu'da aday olsun işte.. Ne tuhaf bir yanda aday gösterilmek için çabalayanlar hatta adam gösterilmeyenler üzerinden karşı tarafın kendine prim çıkarması, diğer yanda temayül yoklamasında bile aday istenen kişinin aday olamaması.. Bahane var ama.. Eh, ne demeli.. İşin içinde CHPde olsa, 'Hayırlısı olsun' demekten başka bir şey düşmüyor bize.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Başlıkta yakışmamış.. Bu gibi ithamları boş yere yapmamıza gerek yok diye düşünüyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() CHP Genel Başkanı Deniz Baykal İstanbul adayını açıkladı. Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'dan CHP'nin adayı oldu. CHP genel Başkanı Deniz Baykal yarın CHP'nin diğer başkan adaylarını yapacağı bir toplantıyla açıklayacağını bildirdi. Kulislerde isminin sıkça İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı olarak konuşulduğu Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sürpriz olmadı. Son zamanlarda ani çıkışlarıyla gündemde kalan Kılıçdaroğlu'nun adaylığının resmen yarın açıklanması bekleniyor. / HABERVAKTİM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Çokkk güzel bi haber..
Ayynıı Tuncay Özkan sonrası Cumhurbaşkanlığı seçimleri gibi (: .. E ilahi AK Parti.. Sen daha ne çibanlar yakacaksın.. Hadi bakalım.. İstanbul'da oy kullanacak biri olarak 2 oyumdan birinin de Kılıçdaroğlu'na batacağını bilerekten o sandığa gidip oy kullanmak, benim için iç okşayıcı bir şeref olacaktır.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Evet söylentiler doğru çıktı.. İşte sonunda İstanbul'da dişli bir rakiple karşılaşıyoruz...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() istanbul icin hayırlı olsun kadirbey zor bir adayla karşı karşıya
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İSTANBUL AK PARTİ'nindir kimsenin endişesi olmasın... yalandaroğlu da hiçç öyle zorlu falan değildir... herkesle iddaya girerim bu konuda... ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|