![]() |
#1 |
![]() GALATASARAY
Riva Arazisi 1,175,000 metrekare Tapulu mal ![]() Florya Metin Oktay Tesisleri 22,627 metrekare Tapulu mal Kuruçeşme Adası 2,520 metrekare Tapulu mal ![]() Ali Sami Yen Stadı yanında arsa 2,127 metrekare Tapulu mal Hasnun Galip Sokak Kulüp merkezi 3 katlı bina Tapulu mal Erenköy'de 3 adet lüks daire 550 metrekare Tapulu mal Not: Ayrıca Kalamış, Ali Sami Yen gibi devletten kiralanmış araziler mevcuttur. BEŞiKTAŞ Fulya Arsası 50,340 metrekare Tapulu mal ![]() BJK Plaza Binası A ve B Blok'ta 3 bölüm Tapulu mal Üsküdar'da daire 2 no'lu bir daire Tapulu mal Not: Ayrıca Ümraniye Tesisleri, inönü Stadı gibi devletten kiralanmış araziler mevcuttur. FENERBAHÇE Fenerbahçe'nin mal sahibi olduğu hiçbir tapulu mülkü yoktur. Saraçoğlu, Faruk Ilgaz, Samandıra, Dereağzı Tesisleri'nin tamamı devletin çeşitli kuruluşlarından kiralanmış araziler üzerinde bulunmaktadır. TRABZONSPOR Aynen Fenerbahçe gibi hiçbir tapulu mülkü yoktur. Mevcut tüm tesisleri devletten kiralanmış araziler üzerinde bulunmaktadır.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() artık bir kısmını satar borçlarınızı ödersiniz :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() :D :D :D
Hiç gülceğim yoktu... Saraçoğlu Devlet'in mi ? :D :D Her halde sen bunu bir yerden kopyaladın... Çünkü Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu'nun tapusunu Devlet'ten alalı 2 yıl oldu.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İddaa ediyorum dünyanın en zengin kulubü biziz.... Düşünündüğünüz zaman bu varlıklar hiç bir kulübde yok.. Gelecekde Gs nin geleceği noktanın bir göstergesi bu varlıklarımız
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
okuyorum okuyorum ama benim mesajımda bjk'nin hiç borcu yok ifadesini göremiyorum benim mesajımı tekrar incele bence 8) ondan sonra da fb'nin stadını incelersin 8) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() evet çok doğru bu fakir diye dalga geçildi o olay 2 sene önce oldu ve durum düzeldi 2 sene sonra staddan süper para gelecek para ve avrupanın en iyi 4 stadından biri olması yıldız futbolcu demek son 2 sene son şampiyonluğunuzu olun
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() aziz yıldırım gibi para babaları feneri desteklemese fener tarihe karışmıştı zaten.Düşünsenize stadı dışında tapulu mülkü yok ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Aziz Yıldırım mı 3 büyükler içerisinde en fakir başkan... Dayıları sağolsun işde Dayıları yardımıyla FB yi istediği gibi çeviriyor... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|