Alıntı:
oturanboğa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yaa galatasaray ama çok kötü rüya gördüm bikaç gün önce...hala etkisindeyim...yenilcez sanki...ondan çok korkuyorum..uykularım kaçıyor
|
ben 4-1 gördüm daha dün.şampiyonduk şampiyonluk kutlamaları yapılıyordu..İNŞALLAH GERÇEK OLUR
|
ya benim rüyamda son maçı bjkyle yapcakmışız..6-5 yeniliyoduk...fener şampiyon oluyodu bjk 2. biz de 4. oluyoduk...
|
o rüyanın kökü yanlış .. son maç beşihtaşla değil hem. hem bize bu sene kimse 6 atamaz. hemde 4. olma şansımız yok :D
|
ama oraya takılma...ben hep böyle rüyalar görüyorum...biz şampiyon olamazsak kaçıncı olcaz? 2. deemi....bjk kaçıncı 4... yani burdan şu sonuç çıkıyo...biz şampiyon olamııcaazz..Allah korusun...ama hep böyle tuhaf görüyorum rüyaları ve yorumladığım gibi çıkıyo
|
hşşşştt bütün şampiyonluk isteğimi öldürdün.. Bu saatten sonra şampiyon olamassak nolur. febeyi yendik trabzonu yendik sivası yendik.. fener şampiyon olursa zetn bu sonuçlar itibariyle sevinemicek. ayrıca 2. olursak şampiyonlar liginde daha basit rakipler bizi bekliyor birde olayın bu tarafından bak. .. ama ben eminim şampiyon olacağız çünkü servetin bi golü var top direğin üstünden geri geliyor ve servetin kalenin dibinde durcağı tutuyor. ve gol atıoyr 3 puan bizim oluyor.. bu golde allahın yarıdm ettiğine inanıyorum