![]() |
#1 |
![]() Başkan Yıldırım Demirören, çalınan düdüklere tribündeki yerinden ayağa kalkarak, tepki gösterdi. Gökhan Ünal da Müftüoğlu’nun yanlı bir yönetim gösterdiğini iddia etti.
BEŞİKTAŞ-Kayserispor maçı mücadele ve gol pozisyonu açısından dikkat çekerken, maça damgasını vuran isim ise hakem Kuddusi Müftüoğlu oldu. Çaldığı düdüklerle hem oyuncuları, hem de taraftarları çileden çıkartan Müftüoğlu’na siyah beyazlılar maçtan sonra da tepki gösterdi. Müftüoğlu’nun maç içindeki kararlarını protesto eden taraftarlar, "Eyyamcı Kuddusi" diye tempo tuttu. Demirören de dayanamadı Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören de ikinci yarıda Kuddusi Müftüoğlu’nun verdiği bir karar sonrası protokol tribündeki yerinden ayağa kalkarak, hakeme tepki gösterdi. Karşılaşma içinde hakemle sürekli tartışan Kayserispor’un golcü futbolcusu Gökhan Ünal da hakeme isyan edenler arasındaydı. Müftüoğlu’nun 90 dakika boyunca tüm takdir haklarını Beşiktaş’tan yana kullandığını ve kendilerini oyundan düşürdüğünü ileri süren golcü futbolcu, "Zaten maç içinde de yanlı bir yönetim gösterdiğini kendisine söyledim" dedi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|