![]() |
#1 |
![]() Cok Gusel Bir Forum Olmus Partimize Yakisan Derecede Gusel Bir Yer Olmus Ben Cagri Yurtdisinda Yasiyorum 19 Yasindayim.. Araniza Kabul Ederseniz Sevinirim..
Birsey Sormak Istiyorum Neden Herkes Partimize Karsi.??
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hoşgeldin Çağrı
Türkiye'nin iyiliğini istemeyen herkes partimize çamur atıp karşı gelmektedir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hoşgeldiniz Jack Daniels önce bir tanışalım hele, sonra Forum genelinde sorunuza yanıt bulmaya çalışırız. Forumumuzda daimi olmanızı bekleriz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hoş gelmişsiniz. İyi paylaşımlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hoş geldiniz...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Aramıza hoş geldin kardeşim inş,ALLAH daim olursun. Soruna kısaca şu cevabı verim sen gerisini anlarsın. Meyve veren ağaç taşlanır..!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Forumda daimi oldukça bazı gerçekleri aklınızla idrak edecek zihin dünyanızda yoğuracak gözleriniz kimi zaman dehhsete kapılıp neler oluyor diyecek Sonra farkında olmadan kendinizi bir yerde bulacaksınız. Şimdi yola cıktınız iyi seyirler............. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Hoş geldiniz umarım daimi olursunuz
![]() Meyve veren ağaç taşlanır biliyorsunuz ve ne kadar uğraşsalarda güneş balçıkla sıvanmaz çabaları boşa yaniii ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
h. geldin kardeş foruma inşALLAH daimi olursun... ![]() ![]() herkez partimize karşı olsaydı %47 yii nasıl kapak yapardık yaff :D ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() hoşgeldin de bu ne giriş...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |