AK Gençliğin Buluşma Noktası
Şarkı Sözleri Tüm şarkı sözlerini burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-30-2007, 21:31   #1
Kullanıcı Adı
esat_raper13
Standart Holocoust
Koydugum nokta belki son ben bunu bilemem ayni bomb gibi Gelir sana belkide ayni ton Dibi delik gelebilir ama ayni fon kendini bilemez montofon Ve monoton yasar Hep alt ayni don anlatirim ben derdimi yalniz eyy biminii Microphone Simdi bana bir bakiniz hadi muamelesi kesebilir haas** ve De muhammed ali gibi gelir asi Bana bak beni gör vede öl vasi sesim hep duyulur tepeden Bariton Mekanim olabilir her an ozon yanima gelenin canina Girecektir eyy bimini microphone O oo bunu ben bunu sen sunu ben onu sen gülü ben günü sen Fenomen olacak dolacak heryer Menemen kivami balçik gelemem elemem dostumu göremezsem Düsmanin postunu Yere seremezsem rüzgar gibi esemezsem veremezsem kalbimi Geri gelemezsem Sen beni bilemedin yüregimi göremedin kendini bilemedin Yamacima gelemedin Amacina varamadin heryeri karaladin barisida yaraladin Acimadan aldin Rüyalara daldin bal arisi gök karasi istanbul kalem harp Okulundan çikti En baba rap iste basina darisi Ma mama .microphone unu getirsene bana baksana laklak Etme sakin ha sen beni dinle Kelimelerimi kilometrelerce milimetrik hesaplarla yazdim Ha Ihtiyaciniz varmi yardima hatali rhymelar fatalrhyme la Çatal olur ha yatacaktir yere Bala banacaktir kanacaktir akacaktir rüzgar gibi esecektir Geri gelecektir Ceza etnik bir sentezdir bela teknik bir arizadir üç Fazdir kanadi kiriktir Taktik kuskunun olusumudur su yaptigim rapteki Uçurumdur. Bak beni gör hadi kamil ol tepeden tirnaga sen hami ol rap E göz kulak oldum sende ol vede Holocaust u gören insan ol ari gibi uç kartal gibi kon Vede sen köle ol yada ben patron Rhymlarim can yakabilir ha pardon eyy biminii microphone Simdi bana bir bakiniz hadi Muamelesi kesebilir haas** vede muhammed ali gibi gelir Asi bana bak beni gör vede öl vasi Sesim hep duyulur tepeden bariton mekanim olabilir her an Ozon Yanima gelenin canina girecektir eyy bimini microphone Bana bak yo kalbini aç son atak yo muamele pak katarakt yo Görünen köy bu dayak sözlerle gelen Kendini nostradamus sanana namus gerekir ceza gibi bir Kabus gerekir Fanus gibi G** deliginize çikita bir muz sokulur bana bir Bakiniz Akiniz underground u kafaniza takiniz yakiniz aleve Veriniz her yeri Holocaust u görünüz gösteriniz iste bu hiphop gösterimiz Yo allah rap in cezasini verdi

esat_raper13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-04-2007, 15:43   #2
Kullanıcı Adı
ibrahim44
Standart Holocoust
süperrrrr
ibrahim44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-06-2007, 16:07   #3
Kullanıcı Adı
kübra
Standart Holocoust
ben bunu arkadaşa söylemiştim dedim ki
bu şarkıyı sınıfımızdaki çok değerli arkadaşıma oğuzhana hediye ediyorum dedim herkes yanlış anladı sonra şarkıyı söleyince KENDİNİ BİLEMEZ MONTOFON DDİYİNCE KAÇTIM SONA PEŞİME KOŞTU SINIFI GÜLME KRİZİ ALDI
kübra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-06-2007, 17:08   #4
Kullanıcı Adı
ibrahim44
Standart Holocoust
:D :D
ibrahim44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)