AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-03-2009, 14:52   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Hürriyet'in desteğine MOSSAD'dan teşekkür geldi

MOSSAD'ın Türkiye'deki propaganda ve Türk basınını izleme ajansı olarak çalışan Kehaber, İsrail'in Gazze'de işlediği cinayetleri haber yapan habervaktim'i ‘anti-semit' olarak suçlarken, Hürriyet gazetesini de ‘özgür basın' olarak niteledi.MOSSAD'IN AJANSI HABERVAKTİM'İ HÜRRİYET'İ SİNDİRMEKLE SUÇLADI!

Habervaktim'in,
‘Hürriyet, Siyonist Yahudi'den daha da çirkefleşti' haberinde, Hürriyet'in yalan ve propaganda amaçlı haberini deşifre etmesini hazmedemeyen MOSSAD'ın Türkiye'deki medya izleme ajansı Kehaber, “ ‘Yahudilerin çirkef oldukları' antisemit saplantısından yola çıkan Vakit gazetesi, ‘Hürriyet, Siyonist Yahudilerden daha da çirkefleşti' başlığını attı. Gazetenin İnternet baskısı Hürriyet'in haber yapma şeklini diline dolayarak Türk Medyasını ağır suçlamalarla yıpratma girişimlerini yoğunlaştırırken kışkırtma kampanyasını yeni bir boyuta ulaştırdı” ifadelerini kullandı.

SOYKIRIMCI RADİKAL YAHUDİ ŞERİATINI GÖREMEDEN ÇAMUR ATIYOR

habervaktim'in İsrail katliamını destekleyen basını deşifre etmesinden rahatsız olan MOSSAD ajansı, “Vakit gazetesi ‘özgür basını boyunduruk altına almaya mı çalışıyor?' aydın çevrelerde akla takılan sorulardan. Zira Türkiye'de yaratılmak istenen Şeriatçı düzen ortamı gazetenin radikal islamcı söyleminde Gazze bahane edilerek nasıl geliştirildiği ortaya çıkmakta” denildi.

ÇOCUKLARIN ÖLDÜRÜLMESİNİ EMREDEN BİR ŞERİAT ANLAYIŞI

Yahudi ve Siyonist şeriatınının emrettiği üzere çocuk, kadın ve yaşlı demeden Filistinlilere soykırım uygulayan İsrail'in, ‘özgür basın'dan kastının ise vahşete ve soykırımı ses çıkarmayan gerekirse Hürriyet gibi destekleyen gazeteler olduğu anlaşılmakta

(HABERVAKTİM)

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-03-2009, 15:01   #2
Kullanıcı Adı
ALPEREN4425
HERKES SEVDİĞİYLE BERABERDİR
ALPEREN4425 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2009, 15:07   #3
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
aydın doğanın medyasından ne beklenir ki? tabi ki yahudiyi savunacak.!

2006'da hizbullah- israil savaşında hürriyetin yapmış olduğu yalanlar hala tazeliğini koruyor. kapıcı bir türkü lübnanlı arap yerine millete yutturmuştu. sözde bu kapıcı lübnanda üst düzey devlet yetkilisiydi ve araptı. bu sözde lübnanlı arap türklere her sözünde sövüyordu. hürriyet ballandıra ballandıra kapıcıyla yaptığı röportajı yayımladı. amaçları türklerin araplara karşı olan merhametini, işbirliğini, desteğini ortadan kaldırmaktı!!
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2009, 15:29   #4
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Başbakan haklı..Hala kim ne diye okuyor ki bu şerefsizlerin gazetelerini..?
İsraili savunanların canı israil ile beraber cehennemin dibine gitsin..!!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)