![]() |
#1 |
![]() Demirel’in Ergenekon’un arkasında durduğunu iddia eden Çelik “Bunu siyasi hayatında kara bir leke olarak görüyorum. Bu enerjisini kendisine muhtıra verildiğinde şapkayı alıp kaçarken gösterseydi” dedi.
‘Ergenekon, Demirel için kara bir lekedir’ Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Gazeteci Ömer Şahin’in Kanal A’da hazırlayıp sunduğu “Görüş Farkı” programında gündemi değerlendirdi. Bakan Çelik, kabine revizyonu ve Mehmet Haberal’ı karşılamaya giden eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’le ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınan Prof.Dr. Mehmet Haberal’ı uğurlamak için havalimanının apronuna kadar giden eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’i ağır bir dille eleştirdi. Demirel’in Ergenekon’un arkasında durduğunu iddia eden Çelik, “Bunu siyasi hayatında kara bir leke olarak görüyorum” dedi. Bakan Çelik şunları söyledi: “Defalarca darbelere maruz kalmış bir siyasetçi olarak, darbe kelimesinin bile kendisini rahatsız etmesi lazım. Keşke Sayın Demirel bu yaşına başına rağmen havaalanına kadar giderek gösterdiği enerjiyi kendisine muhtıra verildiği zaman kaçarak yapmasaydı. Demirel, demokrasi mücadelesi verseydi Türkiye bu noktada olmazdı.” taraf.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hüseyin Çelik bu aralar gereğinden fazla konuşuyor.
Ergenekon vb. durumlarda yorum yapmaktan kaçınsa iyi olur. Çünkü Ak Parti'yi bu sürece dahil etmek isteyenler var. Bu sayede bu sürecin Siyasallaştığını iddia edecekler. Ne yazık ki Bakanımız onların ekmeğine yağ sürüyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |