AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-20-2013, 12:01   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Hüseyin Çelik ve Muammer Güler'den açıklama

Hüseyin Çelik ve Muammer Güler'den açıklama


İçişleri Bakanı Muammer Güler ile AK Parti hükümet sözcüsü Hüseyin Çelik'ten saldırılarla ilgili açıklama..
İçişleri Bakanı Muammer Güler ile AK Parti hükümet sözcüsü Hüseyin Çelik, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı'na yapılan saldırılarla ilgili ortak açıklama yaptı.

İşte Bakanların sözlerinden önemli ayrıntılar:
"KİMİN YAPTIĞINI BİLİYORUZ"

İçişleri Bakanı Muammer Güler, düzenlenen bu terör eylemlerinin kimler tarafından yapıldığını bildiklerini ifade ederek, lav silahının ateşleyicisinin yanında bazı bez parçaları bulunduğunu ve bunların incelendiğini söyledi. Güler, ''Şu anda tespitlerimiz var, ama gözaltı yok'' dedi.

İçişleri Bakanı Muammer Güler, şunları söyledi:

"Söz konusu patlamalarla ilgili araştırma çok yönlü devam etmektedir. İki yüz metre ötede bir parkın içinden atılan silahın ateşleme bölümleri bir çanta içinde bulunmuştur. Tabi ki bir terör eylemi olarak güvenlik güçleri operasyonlarını sürdürecektir."
"BİZİ CAYDIRAMAZ"

AK Parti Genel Başkan Yardımsı Hüseyin Çelik ise patlamalarla ilgili şöyle konuştu:

"Bu atılan lav silahları AK Parti hükümetini kesinlikle asla millete hizmet yolunda gitmekten caydıramayacaktır. Bu saldırı aslında demokrasiye, çözüm idaresine yapılan bir saldırıdır. Ne zaman Türkiye ileri doğru atılım yapılmışsa bunlar gerçekleşmiştir. Geçmişte Ergenekoncuların yaptıklarını şu anda başka örgütler üstlenmiş durumdadır.

Karanlıktan korkan gece yola çıkmaz. Biz demokrasi treninin karanlık tünellerden geçtiği zaman bir parti kurduk. Bugün Başbakanımız da açıkladı. Türkiye Nevruz'a doğru gidiyor. Toprağa cemrelerin düşmesi gibi huzur cemreleri gönüllere düşsün istiyoruz. Ama görüyorsunuz ki bu irade birilerinin hoşuna gitmiyor.
"KORKLARLAR TARİH YAZAMAZLAR"

Birilerini korkutmak istiyorlarsa bu kendi korkularının sonudur. Dehşete kıpıldığımızdan değil sizlere doğru bilgi vermek için huzurunuzdayız. Kendileri bomba olup patlasa ne olur. Eğer biz korksaydık bu duruma gelmezdik. Sayın başbakanımızın da belirtiği gibi 'Korkaklar tarih yazamazlar'. Bu çapulculara prim verecek bir hükümet değiliz. Bugün sayın Kılıçdaroğlu'nun söylediklerini hepimiz duyduk, Sayın Bahçeli'nin sözleri malumunuzdur. Böyle bir dönemde birileri bu usluptan destek alıyor. Bu tahrik edici uslup Türkiye'nin gündeminden çıkmalıdır. Birileri bi geminin dibini deldikleri zaman zarar hepimize dokunur. Biz kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Bize yapılan muameleler milletimizin hafıza kayıtlarında mevcuttur. Can kaybı olmaması hepimizin için teselli olmuştur.








ensonhaber

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi