![]() |
#1 |
![]() İLHAN SELÇUK KALP SPAZMI GEÇİRDİ
31 MART 2008, PAZARTESİ 14:35:11 Cumhuriyet Gazetesi Başyazarı İlhan Selçuk (83), kalp spazmı ve zatürre sebebiyle Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı. Selçuk'un bir hafta yoğun bakımda kalacağı ve doktoru tarafından her gün basına bilgi verileceği belirtildi. Selçuk, bir süre önce Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınmış, sağlık durumu ve yaşı gözönüne alınarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Selçuk'un son dönemde yaşadığı olaylardan etkilendiği belirtiliyor. http://www.haberkusagi.com/newsfull_...8+15%3A03%3A12 yazık davanın kabulünü göremedi...Şimdi ölürsede yazık olacak...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ne yalan söyleyeyim.BU adama ne olursa olsun üzülmüyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Biran önce öl ilhan bu saatten sonra ne sabır kaldı nede insanlık adam olmıyanlara karşı insanlık bişi ifade etmez..
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ölme sen halen lazımsın.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ölürsede inşallah imanlı ölür yoksam yandııııııııııııııı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Neler diyesim geliyor şimdi ama... Eee bunada Allah'ın parmağı yokki sözü söylenebilir sanırım.Ülkemizi bu hale getirmede başrolü oynayan saygıdeğer (!) insanlar elbet cezalarını çekecekler..
Kimsenin ahı kimsede kalmayacak.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste... Dilerim o kadar aheste olmaz ben bu sonu hızlı görmek istiyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() amaaan.. niye? davanın kabul edilmesine çok mu üzülmüş?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Olurse Turkiye bir zararli kisiden kurtulmus olur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() herif bilmem kaç yaşına gelmiş,kalp bilmemneyide geçirir beyin kanamasıda normal,hemen de gözaltının etsidi diye haber yapalarlar.
herif geberse bunun sebebinide ak partiye olarak gösterirler. ne geçiriyorsa geçirsin,bende sigara krizi geçiriyorum şuan sigaram bitti. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() valla nediyeyim iyi bir insan çok geçmiş olsun..allahtan acil şifalar dilerim..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|