![]() |
#1 |
![]() ![]() Konya'da, ilköğretim 7. sınıf öğrencisi, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Edinilen bilgiye göre, olay, Konya'nın Akşehir ilçesi Vahdi Yamalık Caddesi Kuva-i Milliye Parkı yakınlarında meydana geldi. İddialara göre, Nihat Dayanık İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Uğur Akıncı (14), marketten yiyecek almak için okulun dışına çıktı. Yolda giderken henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından Uğur Akıncı, biri kalbinden olmak üzere 3 yerinden bıçaklandı. Zanlı olay yerinden uzaklaşırken Uğur Akıncı, çağrılan ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Akıncı, hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çocuklarının öldüğünü öğrenen aile sinir krizleri geçirirken, polis, olayın failinin yakalanması için araştırmalara başladı. Cihan 05 Kasım 2007, Pazartesi
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ya nasıl olabilir böle bişe o cocuğa nasıl izin veriyolar okulun dışına çıkmasına artık okullarda bile güvenli değil cocuklar bu işin sonu nereye varıcak
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ALLAH RAHMET EYLESİN.İNSANLARIMIZI DA ISLAH ETSİN... >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ya büyüklerimiz "ne günlere kaldık "derlerdide anlayamazdım bu sözü,şimdi gerçektende hak veriyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() yok biz tartismayi ogrenemeyecegiz
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() küçücük daha ya :'( Allah ailesine sabır versin..yapanlara sebep olanlara tüm kötülere de vicdan versin >
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() İnsanlara neler oluyor bu insanlık nereye gidiyor bu soruların cevabını nasıl buluruz bılmıyorum ama bıldıgım tek bırsey varr dünyanın sonu yaklasıyor eger bir can bir cana bu kadar kolay kıyabılıyorsa hersey bitmıstır :S
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bir cana kıymak ne kadar kolay bu insanlar için yazıklar olsun.. :'(
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |