![]() |
#1 |
![]() ![]() Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekât Dairesi Başkanı Behçet Oktay'ın oğlu Burak Oktay, "Babamın intihar ettiğini söyleyenler bunu araştırsın." dedi. Babasının cenaze töreninden sonra konuşan Oktay, "Babamla ilgili yapılan haberleri servis edenlerin, haberlerin doğruluğunu araştırmalarını istiyorum. Bu arada, arabada kaç silah çıkmış. Sağ eliyle mi sol eliyle mi ateş etmiş bunları yazsınlar. Ayrıca otopsi yapan doktor beyanına dikkat çekmek istiyorum. Beyana göre bitişik ateş yapılmış. Bunun bir intihar olduğunu söyleyenler bunları araştırsın." dedi. Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali Kolak da, "Değerli bir meslektaşımızdı. Ani gidişi bizleri çok üzdü." diye konuştu. Öte yandan, Behçet Oktay kızının, babasının görevde aldığı madalyayı takarak cenaze törenine katılması dikkat çekti. Oktay'ın babası Muhammed Oktay da, yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi. Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekât Dairesi Başkanı Behçet Oktay'ın cenazesi, törenden sonra Hekimhan'da gözyaşları arasında toprağa verildi. AJANS ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() adam solakmış sağdan vurulmuş araştırılması gereken bi durum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bence de bu ilginç bi ayrıntı... ama ben sana bişey söliyim mi.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |