AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-26-2009, 19:07   #1
Kullanıcı Adı
themither!
Exclamation İntiharı iyi araştırın
İntiharı iyi araştırın
Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekât Dairesi Başkanı Behçet Oktay'ın oğlu Burak Oktay, "Babamın intihar ettiğini söyleyenler bunu araştırsın." dedi.
Babasının cenaze töreninden sonra konuşan Oktay, "Babamla ilgili yapılan haberleri servis edenlerin, haberlerin doğruluğunu araştırmalarını istiyorum. Bu arada, arabada kaç silah çıkmış. Sağ eliyle mi sol eliyle mi ateş etmiş bunları yazsınlar. Ayrıca otopsi yapan doktor beyanına dikkat çekmek istiyorum. Beyana göre bitişik ateş yapılmış. Bunun bir intihar olduğunu söyleyenler bunları araştırsın." dedi.

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali Kolak da, "Değerli bir meslektaşımızdı. Ani gidişi bizleri çok üzdü." diye konuştu.

Öte yandan, Behçet Oktay kızının, babasının görevde aldığı madalyayı takarak cenaze törenine katılması dikkat çekti. Oktay'ın babası Muhammed Oktay da, yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekât Dairesi Başkanı Behçet Oktay'ın cenazesi, törenden sonra Hekimhan'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

AJANS

themither! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-26-2009, 19:21   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
adam solakmış sağdan vurulmuş araştırılması gereken bi durum
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-26-2009, 20:12   #3
Kullanıcı Adı
themither!
Exclamation
bence de bu ilginç bi ayrıntı...

ama ben sana bişey söliyim mi..hani o silahı çektiği sırada behçet oktay ın yanında olduğunu iddia eden adam var ya(ismini unuttum o adamın şimdi,kusura bakma),işte FOX TV o adamın aslında behçet oktay ın yanında olmadığını iddia etti..işler karışık..bence ergenekoncular ötmemesi için behçet oktay ı vurdurdular...ha bu arada oktay ın vurulduğu ve kendini vurduğu yerin yanında bi apartman varmış,nasıl oluyosa(!) apartmanda oturanlardan hiçkimse silah sesi duymamış ve herkes bunu söylerken tedirgin!..bence olayın üstüne gidilmesi lazım..ve yine bence behçet oktay , ergenekonla pek içli dışlı olmayabilirdi ancak ergenekon un birçok pisliğini biliyodu ve ergenekon onu öldürttü..bu benim fikrim..saygılar...
Alt 02-26-2009, 20:13   #4
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
themither! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence de bu ilginç bi ayrıntı...

ama ben sana bişey söliyim mi..hani o silahı çektiği sırada behçet oktay ın yanında olduğunu iddia eden adam var ya(ismini unuttum o adamın şimdi,kusura bakma),işte FOX TV o adamın aslında behçet oktay ın yanında olmadığını iddia etti..işler karışık..bence ergenekoncular ötmemesi için behçet oktay ı vurdurdular...ha bu arada oktay ın vurulduğu ve kendini vurduğu yerin yanında bi apartman varmış,nasıl oluyosa(!) apartmanda oturanlardan hiçkimse silah sesi duymamış ve herkes bunu söylerken tedirgin!..bence olayın üstüne gidilmesi lazım..ve yine bence behçet oktay , ergenekonla pek içli dışlı olmayabilirdi ancak ergenekon un birçok pisliğini biliyodu ve ergenekon onu öldürttü..bu benim fikrim..saygılar...
sana aynen katılıyorum kardeşim bu işin altı boş değil hemde dop dolu
Alt 02-26-2009, 20:16   #5
Kullanıcı Adı
themither!
hemfikiriz..güzel..
Alt 02-26-2009, 20:18   #6
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
themither! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hemfikiriz..güzel..
vatan sever herkesle hem fikiriz kardeşim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)