AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-25-2011, 22:28   #1
Kullanıcı Adı
milletinadami
Standart İşçi Partili Teröristler İzmir'de gene terör estirdi
Video için aşağıdaki linki tıklayınız...

http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=13958

Yanlarında getirdikleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Nazi üniformasıyla gösteren posteri asan gruptakiler, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Olay, saat 14.00 sularında Bahriye Üçok Bulvarı 4 numaradaki Nazife Hanım Apartmanı'nda meydana geldi. Ellerindeki poster ve pankartlarla binaya gelen bir grup İP'li zorla içeriye girdi. İP Öncü Gençlik Birliği üyeleri, AK Parti ilçe binasında sekreter olarak çalışanları dışarıya atıp içeridekileri etkisiz hale getirdi. Kapının arkasına barikat kuran grup, "Kahrolsun AKP diktatörlüğü" şeklinde slogan attı. Başbakan Eroğan'ın Hitler kıyafeti giymiş bir resmi bulunan ve "Yıkılacaksın faşist" yazan bir pankartla parti bayraklarını balkona astılar.

Aşağıdaki İP'liler ise "Ergenekon balyoz tertibi çökecek. AKP yıkılacak" yazılı bir pankart açtı. Kısa sürede olay yerine gelen çok sayıda polis, saldırganları yakalayarak gözaltına aldı. Binadan indirilen grup üyeleri, Çevik Kuvvet minibüsüne bindirilerek Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlılar hakkında, siyasi parti binasını işgal etmekten işlem yapılacağı bildirildi.
Olaydan sonrası binaya gelip incelemelerde bulunan AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Tuncay Bozkurt, "İP'li üyeler, zorla girerek binayı ele geçirmiş. Bu olay, AK Parti'nin aydınlığından korkan şer odaklarının etkisinden başka bir şey değildir. Bir grup eşkiyanın eylemiyle karşı karşıya kaldık." dedi.
Bozkurt, sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye'nin daha çağdaş, daha demokratik, daha güçlü bir hukuk devleti olmasını çekemeyenlerin, kısacası karanlık güçlerin eyleminden başka bir şey değil. Bu olayla parti adı altında çeteleşmenin halen sürdüğünü gördük. Bizleri faşizanlıkla suçlayanlar, zorla gelip binayı basarak çalışanları darp etmişlerdir."

Konu Hüdaverdi tarafından (08-25-2011 Saat 22:31 ) değiştirilmiştir..
milletinadami isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-25-2011, 22:31   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
İPne?
Alt 08-25-2011, 22:33   #3
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
oha lan

müslümanlar ölmüş la

gebersin izmir daha iyi .
Alt 08-25-2011, 22:34   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Çocukken dilim dönmezdi y' leri r' leri de söyleyemezdim komik bir konuşma tarzım vardı mesela geğirdiğimde eyyambunyak derdim,bir şeye kızınca küfür olarak obbu çocuğu derdim çocukluk işte.Vay obbu çocukları vay.
atatürk gençliği obbu çocuklarından oluşuyorsa ne mutlu onlara

Konu Hüdaverdi tarafından (08-25-2011 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir..
Alt 08-25-2011, 22:36   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çocukken dilim dönmezdi bu küfüre y' leri r' leri de söyleyemezdim komik bir konuşma tarzım vardı mesela geğirdiğimde eyyambunyak derdim,bir şeye kızınca küfür olarak obbu çocuğu derdim çocukluk işte.Vay obbu çocukları vay.
üzüldüm la haline
Alt 08-25-2011, 22:39   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
üzüldüm la haline
Ben de hacı çok üzülürdüm ama o halim beni daha sevimli kılıyor (muş),ufacık çocuktuk işte napalım.
Ama şimdi r' leri de söylüyorum y leri de,hem de orrrrrrrrr diye uzatarak obbu nun acısını çıkarıyorum.İftarda deneme bir ki yaparım bak
Alt 08-25-2011, 22:40   #7
Kullanıcı Adı
İntifada
ha...
Alt 08-26-2011, 02:45   #8
Kullanıcı Adı
AdaletinKılıcı
İpsiz sapsız diye olumsuz yorum yapardık ama ipli saplı demek daha ağır oluyor galiba. İpsiz olmak ipli olmaktan çok daha cazip... :-)
AdaletinKılıcı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)