![]() |
#1 |
![]() İsrail'i protesto için bakın ne yaptı
Adana'da bir vatandaş, evinin çatısını Türk bayrağı şeklinde tasarladı. Türkiye-İsrail arasında yaşanan 'koltuk krizine' tepki gösteren İkram Özkurt, evinin çatısında kurduğu demir ve saç profille Türk bayrağı yaptı. ![]() Kırmızıya boyadığı evin tavanının çevresini, yine eşi Şenel Hanım'ın hazırladığı kırmızı kumaşla çeviren Özkurt, Türk bayrağındaki hilal ve yıldızı beyaza boyadı. Üç çocuk sahibi Özkurt çifti, Gazze'de insani yardım gemilerine yapılan saldırı sonrası protesto amaçlı diktiği İsrail bayrağını paspas olarak kullanıyor. Diş Teknisyeni İkram Özkurt, İsrail Dışişleri Bakanı Yardımcısı Danny Ayalon, Türk Büyükelçisi Oğuz Çelikkol ile görüşmede, daha yüksek koltuk kullanma cüretini gösterdiği bir sırada öfkelenerek, "Bu durumda bir Türk olarak ne yapabilirim ?" diye düşünürken, böyle bir fikir aklına geldiğini söyledi. Kalıcı bir tepki göstermek için evinin damına Türk bayrağı yaptığını ifade eden Özkurt, "Bu bayrağın altında yaşıyorsak 'evimin çatısında Türk bayrağı olmalıdır' dedim. Bunun için evin zeminini yeniden dizayn ettim. Profil, saç ve 25 metre kırmızı kumaş aldım. Ustalar bayrağı tamamlarken, eşim kumaşın dikimini üstlendi. Bu şekilde İsrail'in büyükelçimize yaptığı çirkin davranışı kınamış olduk." diye konuştu. Çevrede büyük beğeni toplayan Türk bayrağı üzerinde daha çalışacağını anlatan İkram Özkurt, ilerde yerleri kırmızı seramik ve hilal ile yıldızı ışıklandırmayı planladığını dile getirdi. Üzerindeki Türk bayrağının renkleri olan kırmızı beyazlı elbise ve spor ayakkabılar ile evinin damında oluşturduğu bu özel alana girdiğini belirten Özkurt, görenlerin hayretlerini gizleyemediğini aktardı. Özkurt, şöyle devam etti: "Çatıda Türk bayrağı yapacağımı söylediğimde, kimse inanamadı. Ama gelip yerinde gördükten sonra herkes ikna oldu. Sonuçta herkesin beğenisini kazanan bir iş yaptık. Gururlu ve mutluyuz." İsrail'in, Gazze'de insani yardım taşıyan gemilere saldırıp 9 Türk'ü şehit ettiği bir dönemde, Türk bayrağını evinin çatısında kalıcı hale getirmekle anlamlı bir iş yaptığını düşündüğünü bildiren İkram Özkurt, fotoğraflarını attığı sosyal paylaşım sitesinde de beğeni topladığını sözlerine ekledi. Özkurt'a destek veren eşi Şenel Hanım ise İsrail'i lanetledi. Özkurt, Türk bayrağının gölgesinde oturmaktan huzur duyduklarını vurguladı. (CİHAN)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bunada işin suyunu çıkarmak denir, millet nasıl reklam olurum diye saçmalıyor..
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bence gayet şirin
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Birde ayakla basmış beyimiz..
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bence de gayet güzel
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bana katılmıyorsanız paşa gönlünüz bilir ama ben haklıyım almi hanım.. Şık olmuşmuş. Hiçte şık durmuyor insan biraz güzel yapar..O kırmızı zemini yukarıda tutar..
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() EMEK VERMESİ BİLE YETERLİ
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Fırat ''ameller niyetlere göredir''.
Sen iyi niyetle yapmışsan bir şey , o güzel olmuş olmamış çok önemli değildir , kanaatimce. Yanlış mıyım? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Yanlışsın çatıya bayrak yapılır mı yahu yadi yaptın üstüne basılır mı evcilik oynuyor sanki karısıyla.. Milletimiz halla çocukca şeylerle uğraşıyor.. Biraz kendimizi geliştirmemiz lazım diye düşünüyorum.. Biz daha tutuklularımıza verilen suyun ne olduğun bilmiyoruz bir haftadır haberlerde tartışıp duruyoruz birde kalkmış bayraklarla kafa tutuyoruz..
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() O zaman sen kayda değer şeyler yap da senin yaptıklarını izleyelim kardeşim ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|