AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-06-2011, 20:04   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart İstanbul Modern'de Küçük İ. skandalı
Edebiyat çevrelerince “başarısızlıkla sonuçlanan intiharların efendisi” lakabıyla tanınan Derman İskender Över, Sözünü Sakınmadan programları kapsamında Perşembe günü İstanbul Modern'de konuşacak. Saat 19.00'da İstanbul Modern Bahçe'de gerçekleşecek programda Küçük İ.'nin edebi bir söyleşiden ziyade cinsel maceralarını anlatması bekleniyor.

UYUŞTURUCUYA METHİYELER DÜZÜYOR

Bilindiği gibi Küçük İ.., birçok kitabında uyuşturucuya methiyeler düzmüş, eroin kullanmayı olağanüstü bir erdemlilik gibi sunmuştu. Eroin kullananlara methiyeler düzdüğü kitabını yine bu sayfadan duyurduğumuzda ise zırıl zırıl ağlayarak “ben öyle değil şöyle demek istemiştim ama yanlış anlaşıldı” makamında bir şeyler gevelemişti.

KÖTÜ BİR GENET TAKLİTÇİSİ

Yakın çevresinin de zaman zaman gündeme getirdiği gibi Küçük İ... şiirlerinde eşcinsel ve satanist temaları yoğun olarak kullanmasıyla dikkat çekiyor. Şiirlerinde küfür kullanmayı alışkanlık haline getiren, masum dimağları kirletme projesinin Türkiye temsilcisi Küçük İ'nin kötü bir J. Genet taklidi olduğu edebiyat çevrelerinde çokça konuşuluyor. Fakat Küçük İ... nedense metinlerinde asla Genet'ten bahsetmiyor. Çünkü kendini suçüstü yakalatacağını biliyor.

HEM EŞCİNSEL HEM KEMALİST

Küçük İ'yi İstanbul Modern'in çağırması toplum mühendisleri ve muteber sosyologlar tarafından duyarlı müslümanlara karşı saf zihinleri ifsad etme gayesiyle yapılan provokatif bir girişim olarak gösteriliyor. “Gençleri Anıtkabir'e saygı duruşuna götürüyorum” diyen eşcinsel Kemalist Küçük İ., Mustafa Kemal'in dışında (işi sağlama almayı bilir) her şeye karşı anarşist tavır takındığını da göstermişti.
Küçük İ.'nin yıllar önce yazdığı “Mana Fatihi” adlı şiir de objektif çevreler tarafından İslamcıların içine sızma girişimi olarak değerlendirilmişti. Neyse ki müslümanlar bu şiirin ardındaki atraksiyonu anlayarak Küçük İ'nin hevesini kursağında bırakmışlardı.

Habervaktim

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-06-2011, 20:04   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2011, 20:14   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
ulan habervaktim adamsın ya :D
Vallahi billahi süpersin :D
adamın lakabı küçük iskender malumunuz...
hemde eşcinsel

eh yani artık
Küçük İ den ne anlarsanız :D
ben küçük iskender olarak anladım küçük i... yi
isteyen küçük ibne olarak anlayabilir içiniz fesat falan olabilir :D

Alt 09-06-2011, 20:26   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
İ den sonra 3 nokta koymaları manyak olmuş
Zaten Ağır Roman da nonoş rolünde oynuyordu,hatta nonoşluk yaparken tüp patlıyor yanıyordu kendisi.
Filmin devamında tamamen ibnoş olup kadın kılığıyla karşımıza çıkıyor kendisi
Bu topikin sayfasında bir video paylaşmışlardı küfürlü şiir okuyor kızlar çığlık atıp alkışlıyordu,öyle bir laf sıkıştırmıştım ki videodan çok ben beğeni almıştım
Alt 09-06-2011, 20:27   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Bu topikin sayfasında bir video paylaşmışlardı küfürlü şiir okuyor kızlar çığlık atıp alkışlıyordu,öyle bir laf sıkıştırmıştım ki videodan çok ben beğeni almıştım

hepsinden çok yazdın bunu buraya
her iskender konusunda yazıyon
Alt 09-06-2011, 20:29   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Napak hacı başka neyle hava atak
Alt 09-06-2011, 20:30   #7
Kullanıcı Adı
İntifada
yalnız video bomba ha
adam sövüyor kızlar çığlık atıyor
bi parça bişey zaten :D
Alt 09-06-2011, 20:33   #8
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Mallar hacı mallar.
Kolay kız tavlamak istiyorsan ana bacı söveceksin elinden içkiyi eksik etmeyeceksin bir de onu umursamayacaksın (bu kelime yerine başka kelime cuk oturuyor) o zaman hasta oluyorlar nereye hasta oluyorlarsa salaklar
Alt 09-06-2011, 20:54   #9
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
hay sizin aldığınız gazetecilik ahlakına ya aydınlıktan beter haber yapıyorlar bazen bunlar.
Alt 09-06-2011, 21:10   #10
Kullanıcı Adı
unnamed
puhaha...
cok fena baslik

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)