![]() |
#1 |
![]() Edebiyat çevrelerince “başarısızlıkla sonuçlanan intiharların efendisi” lakabıyla tanınan Derman İskender Över, Sözünü Sakınmadan programları kapsamında Perşembe günü İstanbul Modern'de konuşacak. Saat 19.00'da İstanbul Modern Bahçe'de gerçekleşecek programda Küçük İ.'nin edebi bir söyleşiden ziyade cinsel maceralarını anlatması bekleniyor. UYUŞTURUCUYA METHİYELER DÜZÜYOR Bilindiği gibi Küçük İ.., birçok kitabında uyuşturucuya methiyeler düzmüş, eroin kullanmayı olağanüstü bir erdemlilik gibi sunmuştu. Eroin kullananlara methiyeler düzdüğü kitabını yine bu sayfadan duyurduğumuzda ise zırıl zırıl ağlayarak “ben öyle değil şöyle demek istemiştim ama yanlış anlaşıldı” makamında bir şeyler gevelemişti. KÖTÜ BİR GENET TAKLİTÇİSİ Yakın çevresinin de zaman zaman gündeme getirdiği gibi Küçük İ... şiirlerinde eşcinsel ve satanist temaları yoğun olarak kullanmasıyla dikkat çekiyor. Şiirlerinde küfür kullanmayı alışkanlık haline getiren, masum dimağları kirletme projesinin Türkiye temsilcisi Küçük İ'nin kötü bir J. Genet taklidi olduğu edebiyat çevrelerinde çokça konuşuluyor. Fakat Küçük İ... nedense metinlerinde asla Genet'ten bahsetmiyor. Çünkü kendini suçüstü yakalatacağını biliyor. HEM EŞCİNSEL HEM KEMALİST Küçük İ'yi İstanbul Modern'in çağırması toplum mühendisleri ve muteber sosyologlar tarafından duyarlı müslümanlara karşı saf zihinleri ifsad etme gayesiyle yapılan provokatif bir girişim olarak gösteriliyor. “Gençleri Anıtkabir'e saygı duruşuna götürüyorum” diyen eşcinsel Kemalist Küçük İ., Mustafa Kemal'in dışında (işi sağlama almayı bilir) her şeye karşı anarşist tavır takındığını da göstermişti. Küçük İ.'nin yıllar önce yazdığı “Mana Fatihi” adlı şiir de objektif çevreler tarafından İslamcıların içine sızma girişimi olarak değerlendirilmişti. Neyse ki müslümanlar bu şiirin ardındaki atraksiyonu anlayarak Küçük İ'nin hevesini kursağında bırakmışlardı. Habervaktim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ulan habervaktim adamsın ya :D
Vallahi billahi süpersin :D adamın lakabı küçük iskender malumunuz... hemde eşcinsel ![]() eh yani artık Küçük İ den ne anlarsanız :D ben küçük iskender olarak anladım küçük i... yi ![]() isteyen küçük ibne olarak anlayabilir içiniz fesat falan olabilir :D |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İ den sonra 3 nokta koymaları manyak olmuş
![]() Zaten Ağır Roman da nonoş rolünde oynuyordu,hatta nonoşluk yaparken tüp patlıyor yanıyordu kendisi. Filmin devamında tamamen ibnoş olup kadın kılığıyla karşımıza çıkıyor kendisi ![]() Bu topikin sayfasında bir video paylaşmışlardı küfürlü şiir okuyor kızlar çığlık atıp alkışlıyordu,öyle bir laf sıkıştırmıştım ki videodan çok ben beğeni almıştım ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
hepsinden çok yazdın bunu buraya ![]() her iskender konusunda yazıyon ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Napak hacı başka neyle hava atak
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() yalnız video bomba ha
![]() adam sövüyor kızlar çığlık atıyor bi parça bişey zaten :D |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Mallar hacı mallar.
Kolay kız tavlamak istiyorsan ana bacı söveceksin elinden içkiyi eksik etmeyeceksin bir de onu umursamayacaksın (bu kelime yerine başka kelime cuk oturuyor) o zaman hasta oluyorlar nereye hasta oluyorlarsa salaklar ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() hay sizin aldığınız gazetecilik ahlakına ya aydınlıktan beter haber yapıyorlar bazen bunlar.
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() puhaha...
cok fena baslik ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|