![]() |
#1 |
![]() ![]() bir deli hüzne hoyrat sevdam yıkılıyor derine yangın bakışlarına,rüzgar saçlarına eskittim ömrümü bahar görmemiş düşlerin dizinde uyuyan yüreğime esir düşüyor seslerin cümlesi yağmur rengi sulara söylettiğim türküler avazını döküyor sen gözlerini yumdukça,gözlerim döküyor haresini sen sustukça,dilim bana küsüyor sesimi yutuyor vaktin akrebi sus kalıyoruz aşkın ellerinde ömrüne sürdüğüm alnıma gizleniyor sevdanın incisi . . . senin sabahlarında ağartırım sesimi öpüşler bırakırım yüreğine, gözlerini yumduran yüreğinin limanına demir atarım gözlerimden nefesimde ısıtırım ayazını ellerimiz aşk mevsiminde buluşur sesine konan turnaların kanadından eser bana nefesin sarılırım busesine sımsıkı sularca gülüşlerimizde yutkunan bir sevdada öyle bir an'da utangaç bir yüze boyanır bedenim,karanfil kırmızı . . . hiç bitmesin bu sevda türküsü mısralarıma ayrılık matemi sürülmesin zalim bir gecede ayrılık kusmasın bizi şehrimin meydanına genç bir ölümün celladı olmasın sözlerin bitmesin saçlarına sürdüğüm rüzgarın masalı ay ışığında yıkadığımız sevmeler gölgelerin karasına düşmesin ve küsmesin bize uğruna yıktığımız hayat dizleri kanayan çocukların gözyaşlarından akmasın hüzün ve uçurtmalarını bize emanet eden renkler solmasın öylece daha elleri yaşlanmamış bir gençlikte ,soluk soluğa bir hayata terkim olmasın boş bir çerçevede yalnızlık resimlerinin sessizliğinde kurumasın gözyaşları takvimlere söz vermiştik yarınlara umut ekmiştik bunca ağırlıksız yükte bitemeyiz çünkü biz alem_i aşk'ta bir damla yol idik . . . kaldırımlarda sürüyerek yürüdüğüm karanlık ve ayaklarıma sinmiş yokluğun ihtimali bütün bunlar düşünmek bile ürkütüyor gökyüzünü o bize şahit biz hep birlikte erteledik geceyi gündüze güneşin doğma vakitlerinde dualarımıza ektik isimlerimizi hayır diledik ,hayrı birlikte bekledik ne sevinçler büyüttük gülüşlerimizde ne ağlamalar dize geldi yüzümüzün derin çizgilerinde hülyalarda sarıldım boynuna hiçbir çiçeğin kokusuna değişmediğim ve içime çektiğim kokuna boğdum ücra yanlarımı her defasında hissettim hüzün nöbetlerini göz bebeklerine bıraktığım nefesim ağlattı beni gül yüzünden damlayan bir tebessümde anladım bendeki yerini . . . meğer onca zamanda ne çok şey paylaşmışız ve ne çok acıda melhem olmuş kelimelerimiz bize zahmetsiz sevmek böyledir belki de ben seni ömrümün aşı saymışım yokluğuna devrilen saatlerimde susuz kalmışım kolay değilmiş sensizlik sesini alıp gittiğin anlarda ben yanmışım bırakalım bu ihtimallerin buğusunu sen yanımdasın şehirler arası bir yakınlıkta,içimin en güzel yanısın deniz gözlü bir gökkubbe ruhumu okşayan üstüme yağan ılık yağmurun damlasısın sen sevdamdasın ömrümün eskimeyen takvim yapraklarında hiç kurumayan gül'ümün yaprağında aldığım nefesin tadındasın şimdi diz çöktüm hayaline ellerim ellerinde sıcacık bir bakışla söylüyorum __İYİKİ VARSIN__
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Eyvallah duyguseli sende iyi ki varsın aramızda + |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() sen yanımdasın
sen sevdamdasın ömrümün eskimeyen takvim yapraklarında hiç kurumayan gül'ümün yaprağında aldığım nefesin tadındasın şimdi diz çöktüm hayaline ellerim ellerinde sıcacık bir bakışla söylüyorum __İYİKİ VARSIN__ çok güzeldi rabbim razı olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|