AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 12-07-2012, 13:33   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart İzdivaçtan pavyona


Evlilik hayallerini ekran şovuna dönüştüren izdivaç programları pekçok insanı mağdur etti. Güler İ., programda tanıştığı Yılmaz Demir'e 53 bin lira kaptırırken Sıdıka Ş., pavyona satılmak istendi. Meliha Tunca ile evlenen Kadir Özer'in kızları mahkeme yolunu tuttu.

Televizyonlarda insanları en duygusal oldukları yönden vuran izdivaç programları sahte mutluluk dağıtmaya devam ediyor. Müstehcen ve küfürlü konuşmaların yanı sıra, insanların kendilerini gizledikleri, muhataplarına yanlış bilgi verdikleri programların acısı bittikten sonra ortaya çıkıyor. Pek çok insan için hayal ettikleri mutluluk, mahkeme kapılarında bitiyor. İnsanların duygularıyla oynayan programlar, sırf reyting kazanabilmek için ekranda tutulmaya devam ediliyor.

77'lik damada Şok 48 dedi 59 çıktı
Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde oturan 77 yaşındaki 2 çocuk babası Halil İbrahim Fidan da, eş bulabilme umuduyla evlilik programına katıldı. Burada Sevgi Y. adında ve 48 yaşında olduğunu söyleyen kadınla tanıştı. Çift, evlenmek üzere anlaştı. Program formatı gereği birbirlerini tanımak için 1 hafta süre verilen Halil İbrahim Fidan ile Adapazarı'nda yaşadığını

söyleyen Sevgi Y. birlikte Karasu İlçesi'ne geldi. Bir süre sonra da Karasu Belediyesi Evlendirme Memurluğu'na başvurarak resmi nikah kıydırdı. Ancak 10 gün içinde Fidan'ın hayalleri suya düştü. Fidan, eşinin paralarını ve altınlarını alıp kaçtığını öne sürerek 10 gün sonra polise başvurdu. Fidan, "Bana, '48 yaşındayım' dedi. 59 yaşında çıktı" dedi.

Pavyona düşürmek için evlenmiş
Reyting uğruna insanların hayatlarını karartan evlilik programlarının mağdurları arasında en acı hikaye, Sıdıka U.'ya ait. Sıdıka U., bir televizyon kanalında yayınlanan evlilik programında tanıştığı 36 yaşındaki Fatih Ş. tarafından evlenme vaadiyle Bursa'ya davet edildi. Sıdıka U., Bursa'ya giderek Fatih Ş.'nin evine yerleşti. Ertesi gün ise Fatih Ş., Sıdıka U.'dan pavyonda çalışmasını istedi. İzdivaç programı mağduru talihsiz kadın polise sığınarak kendini kurtarabildi. Sıdıka U.'yu evlilik vaadiyle kandırıp cinsel ilişkiye girdiği ileri sürülen Fatih Ş. hakkında ise Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "hile yoluyla nitelikli cinsel saldırı" suçundan 3 ila 15 yıl arasında hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Fatih Ş.'nin bu şekilde birçok programa katıldığı ve kadınları kandırdığı ortaya çıktı. YENİ ŞAFAK

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi