![]() |
#1 |
![]() Yine kulislerdeki bir bilgi AK parti’de de bir değişim yaşanacağı yönünde. Buna göre tatilden dönen Erdoğan, seçim öncesinde kabinesinde bir revizyona gidebilir. Revizyonun gerçekleşmesi Anayasa Mahkemesi’nin referanduma ilişkin alacağı karara bağlı bulunuyor. Eğer mahekeme referanduma giden paketi iptal ederse revizyon beklemek imkansız görünüyor. Çünkü o halde türkiyeyi baskın bir erken seçim bekleyebilir. Eğer iptal gelmezse revizyonu beklemek gerekiyor. Bu revizyon demokratik açılımda aktif bir çalışma yürütmeyen İçişleri Bakanlığı’nda ve düşük performans sergileyen Milli Eğitim bakanlığında gerçekleşebilir. Ancak bunlar şimdilik konuşulan ihtimaller. Kabine revizyonunda son kararı Erdoğan verecek.
kulislerden
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ak partide türkiye genelinde bir değişim havası sezdim bende büyük bir çapta olmasa bazı yerel yönetimlerde değişiklik olacak
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İyi olur diye düşünüyorum...Bende Milli eğitim bakanlığını ve iç işleri bakanlığını yeterli görmüyorum revizyona gitmek hayırlı olur diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|