![]() |
#1 |
![]() ![]() Libya ordusu giderek şiddeti arttırıyor. Ordu, Zaviye şehrinde Kaddafi karşıtlarının toplandığı camiye uçaksavarla saldırdı, 7 kişinin öldüğü, 49 kişininde yaralandığı belirtildi. El Cezire televizyonu, Libya ordusunun, Zaviye şehrinde bir camiye ateş açtığını bildirdi. Saldırıda 7 kişinin öldüğü belirtilirken, 49 kişinin de yaralandığı kaydedildi. Başkent Trablus’un batısındaki Zaviye kentinden bir görgü tanığı, içinde ve etrafında hükümet karşıtı göstericilerin kamp kurduğu camiye açılan ateşte caminin minarelerinden birinin havaya uçtuğunu ifade etti. Askerlerin yerel saatle 09.00′da uçaksavar mermileri ve otomatik silahlar kullandıklarını belirten tanık, ayrıca askerlerin halka saldırdıklarını söyledi. Diyanet Haber
![]() Konu Eşref tarafından (02-25-2011 Saat 00:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yahudi biri olan kaddafiden beklenmeyen bir şey değil
inş. en yakın zamanda onu da bombalalar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Kansız şerefsiz birde bugün çıkmış Dinden,İslamdan dem vuruyordu..!
Döktüğün kanda boğulacaksın..! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() "Allah Allah diyen ordu nasıl cami bombalar!"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Onun işi cami bombalamaya kadar getirmesi demek bu devletin başından beni kolay kolay kazıyamayacaksınız demektir.
Demek ki kaddafinin gözü iyice dönmüş. Başka konularda hemen hemen bütün arkadaşlar idam olmasını arzulamış . Hatta bir rivayete göre güya o yahudiymiş ve vay canına aslın da kaddafi çok kötü bir adammış. Kötülüğü daha sonra anlaşılan kötü adam kaddafi .Yıllarca deve sütüyle beslenen protein yüklü adam .Bakalım dediğim gibi libyanın başından o nu kolay kazıyabileceklermi.Yoksa tersimi olacak zaman gösterecek bunu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bölgeden gelen her habere güvenmemekte de fayda var.
Neler dönüyordur şimdi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Her öldürmeye ek olarak 1500 dolar alırsa,babasını bile öldürürler.
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ben inanmıyorum Kaddafinin cami bombalattığına..her haber doğru olmayabilir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Tabi,doğru olmama ihtimali de var.
Basın zaten yok orada,kaynağı belirsiz haber.Söylenti olma ihtimali var elbet. İnsanları kızıştırmak için bir taktik olabilir. Gerçi yeterince kızışmışlar. İnfaz görüntüleri çok ürkütücü. Şunu anlamıyorum ben,ulen öldürmüşsün,ölü bedenle neden oynuyorsun şehir turu atıyorsun ? Ölmüş gitmiş ruhu çıkmış aklı uçmuş gitmiş. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|