AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-09-2010, 23:57   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart Kafkasya Cephesi'nden Gazze Açıklaması
Kafkasya mücahitleri emirlerinden Komutan Muhanned, son yaptığı açıklamasında, Gazze halkına uygulanan ambargoya dikkat çekerek Kafkasyadaki Müslümanların da etraflarının kuşatma altında olduğunu ifade etti.

Komutan Muhanned'in Gazze'yle ilgili yaptığı açıklaması :

Bizim büyük bir problemimiz etrafımızın tamamen muhasara altında tutulması, kuşatılmış olmamızdır.

Bu muhasara nedeni ile etrafımızda bize yardım edebilecek destek sağlayacak İslami bir devlet veya halk yok. Sadece etrafımızda Gürcistan'la sınırımız var. Fakat onlarda büyük bir baskı altındalar. O yüzden yardım anlamında bir şeylerin yapılması oldukça zor.

Muhakkakki bizim, Filistin'de Gazze'deki kardeşlerimizle bir gönül bağımız ve kader birliğimiz vardır. Kutsal mekândaki Kudüs'teki kardeşlerimizi çok seviyoruz. Onlarla aramızda muhakkakki güçlü bir bağ vardır.

Gerçek olan şu ki; belki Filistin'deki kardeşlerimizde bizde olmayan büyük tecrübe var. Onlar bugün için değil, 1948 den bu yana bu kutsal şehrin savunmasını yapıyor ve muhasarayı yaşıyorlar. Allah onları şerefli kılsın.

Aynı zamanda şu da bilinmelidir ki yemin olsun ki, buradaki kardeşlerimiz tarihin yazacağı bir şeyler yapıyorlar.

isra haber

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-10-2010, 01:02   #2
Kullanıcı Adı
redyellow
Standart
Kafkasyayı, doğu türkistanı, filipinleri vs.vs. unutmamak lazım.

Nerde zalime karşı isyan varsa oraya destek vermek müslümanların boynunun borcudur.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2010, 01:07   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
Keşmir...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2010, 01:50   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
''Neden bize yardım gelmiyor bu kadar büyük çapta'' diye açıklama yapabilirdi aslında,ama düşmana da bir kez daha gösterdiler/gösterdik ki bizdeki bütünlük bağlılık vefa hiç kimselerde yok.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2010, 20:43   #5
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart
Allah yar ve yardımcınız olsunuz Mücahitler...
İsrail' in olduğu gibi katil Rusyanında elbet sonu gelecektir...
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi