AK Gençliğin Buluşma Noktası
Mizah - Komedi AK Parti Forum, Mizah - Komedi içeriklerimiz.

Stil
Seçenekler

Alt 09-16-2007, 22:55   #1
Kullanıcı Adı
dildade
Standart KARİZMAYI DAĞITANLAR
Arkadaşlarla yemek yiyecektik. Lokantaya gittiğimde henüz kimse yoktu.. Bir süre sonra kalabalık bir grup halinde geldiler. Öpme faslında o sırada sipariş almak üzere bekleyen garsonu da öpmüştüm! Tabii kahkaha tufanı kopmuştu. İşte o an benim bittiğim andı.

Gece otobüsle İstanbul'dan İzmir'e gidiyordum. Yanımda oturan da benim gibi iri kıyım olunca komple vücut teması oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde, ikimiz de uyumuşken, yanımdaki yolcu birden sıçradı. Karımdan alışık olduğum için, 'Geçti bitanem. Ben yanındayım, yok bir şey' deyiverdim! Adam gözlerini aralayıp dehşetle bana bakmıştı. İşte o an benim bittiğim andı.

Üniversite yıllarım. Kulak rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gitmiştim. Doktor muayene esnasında rahat olmam için benimle sohbete başladı. 'Ögrenci misin?' 'Evet.' 'Hangi üniversite?' 'Uludağ.' 'Ben de oradan mezun oldum. Hangi bölümde okuyorsun?' 'İşletme' dedim ve bombayı patlattım: 'Siz hangi bölümden mezun oldunuz?' 'Sence?' İşte o an benim bittiğim andı.

Sabah ofiste telefonla konuşuyordum. Telefonu omuzumla başımın arasına sıkıştırmıştım. Elimin birinde cep telefonu, diğerinde poğaça vardı. Cep telefonumu şarj etmek isterken şarj aletinin ucunu birden poğaçaya soktum! Gören oldu mu diye kafam? çevirince de müdürümle göz göze geldim. Sırıtıyordu. İşte o an benim bittiğim andı.

Lise 1. sınıftaydım. Kimya dersinde "Isınan maddeler genleşir" konusunu anlatan hocamız, 'Örneğin pirinç' deyince atladım: 'Haklısınız hocam yaa! 2 bardak pirinci ısıtinca koca bir tencere pirinç pilavı oluyor.' Hoca, 'Oğlum bu yemeklik pirinç değil, metal olan pirinç' deyince bütün sınıf gülmekten yerlere yatmıştı. İşte o an benim bittiğim andı.

Eve gitmek üzere Bakirköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp, 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, 'Abi bu Bakirköy'e gider' diye cevap verdi! İşte o an benim bittiğim andı.

dildade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-16-2007, 23:04   #2
Kullanıcı Adı
sedef
eline sağlık çok hoş olmuş bende bazen telefonu farenin yanına koyuyrum telefonu fare niyetine sallıyorum ama gel görki imleç bir yere kımldamıyor :D
sedef isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-16-2007, 23:05   #3
Kullanıcı Adı
dildade
Alıntı:
sedef Nickli Üyeden Alıntı
eline sağlık çok hoş olmuş bende bazen telefonu farenin yanına koyuyrum telefonu fare niyetine sallıyorum ama gel görki imleç bir yere kımldamıyor :D
seninkide güzelmiş
Alt 09-16-2007, 23:06   #4
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
off hepsi çok kötü yaaa. :D
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-16-2007, 23:35   #5
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
karizma ayaklar altında sürünmüş.bunların bir taneside benim başıma gelmişti.itiraf ediyorum :-[
AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-16-2007, 23:35   #6
Kullanıcı Adı
dildade
Alıntı:
AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
karizma ayaklar altında sürünmüş.bunların bir taneside benim başıma gelmişti.itiraf ediyorum :-[
hangisi pekiiiii
Alt 09-16-2007, 23:40   #7
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
bırakta karizmam dağılmasın ;)
AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-16-2007, 23:43   #8
Kullanıcı Adı
Nazende
sedef gerçekten yaa seninki de güzelmişş
Nazende isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-16-2007, 23:47   #9
Kullanıcı Adı
sedef
öylemi diyosun karizma dediğin nedirki bi iner bi çıkar
sedef isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-18-2007, 11:40   #10
Kullanıcı Adı
Meftun
yazık çocuğa yaa özellikle doktor ve minibüs süpermiş!!!
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)