![]() |
#1 |
![]() Mitingten henüz yeni geldim ve bir hayli bitkinim.çünkü öğle vakti saat 14:00'de çıktım yola..Ama buna deydiğini söyleyebilirim.şimdiye kadar istanbulda hiç görülmemiş bir kalabalık ve yapılamamış bir organizasyon olduğunu düşünüyorum.Herşey çok güzeldi...
kısaca izleyememiş olanlar için yazıyorum önce istanbul milletvekili adaylarımızın tanıtımı yapıldı..sonra istanbul büyükşehir belediye başkanımız sayın mimar Kadir Topbaş konuşma yaptı..Daha sonra dışişleri bakanımız ve başbakanımız sayın Abdullah GÜL ve en son olarak da Başbakanımız Recep TAYYİP ERDOĞAN konuşma yaptı.Başbakanımızın konuşması dinlemeye değerdi hele bir stand up gösterisi yapar gibi muhalefete yüklenişi müthişti.bir çok insanı da gülmekten kırıp geçirdi..Bu organizasyonda emeği geçen herkese yürekten teşekkürlerimi sunarım.... ''DURMAK YOK,YOLA DEVAM!HERŞEY TÜRKİYE İÇİN''...!!!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() evet süperdi bende miting alanına ulasana kadar gecirdiğim süreden çok etkilendim.öle mükemmel bi sevgi var ki...umarım başbaknımız da mutlu etmişizdir başbaknımız istanbul kendini göster dedi bizde muhalefete gerekeni gösterdik.yine anlamaktan kaçacaklar ama nereye kadar asıl cevaba tam 1 hafta var
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() iskeleden oraya kadar yüremek kötüydü yaa otobüsler almadı bizi
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Giderkende aynı ayaklarım şişti valla ama değdi :P |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() inş. bu emeklerin karşılığını 23 temmuzda alacağız arkadaşlar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() inşallah.gelmeyi çok isterdim ama o sırada istanbul dışındaydım
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İŞTE BU KADAR
DURMAK YOK YOLA DEVAM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ben de mitingdeydim ve gördüm ki İstanbul kararını vermiş...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() normalll
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ben ve gurubumda baya yürüdük ama oluk oluk insan yürüyodu herkesin ellerin de bayraklar muhteşem bi atmosferdi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|