AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-29-2011, 23:33   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Kebabı 3.000 Kişi Yedi, Mitingi 1.000 Kişi İzledi
Kebabı 3 bin kişi yedi, mitingi bin kişi izledi

Adana'da Demokrat Parti (DP) mitingi öncesi 3.000 kişiye kebap ikramı yapıldı. Ancak DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek'in konuşması yaklaşık 1.000 kişi tarafından takip edildi.

DP Genel Başkanı Zeybek, bugün Adana'da partililerine hitap etti. DP İl Başkanlığı, miting öncesi Zeybek'i dinlemeye gelen 3.000 kişiye Adana Kebabı ikram etti. Mitingden sonra da Müslüm Gürses konseri verildi. Saat 18:00 sıralarında Zeybek, partililere seslenmek üzere platforma çıktı. Ancak 3.000 Adana Kebabı'nın dağıtıldığı alanda Zeybek'i dinlemeye sadece 1.000 kişinin geldiği görüldü.

Zeybek, konuşmasında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirdi. Zeybek, Aytaç Durak'ın hukuksuz olarak, sudan sebeplerle görevden alındığını ileri sürerek, "Biz onun da hakkını savunacağız. Ama onu partisine çağırıp, sonra onu sahipsiz bırakan, adında milliyetçi olan parti nerede?" dedi.

Zeybek daha sonra, ittifak için Bahçeli'nin yanına gittiğini ancak elinin havada bırakıldığını savunarak şunları kaydetti:

"Bunun için, 'Ben milliyetçiyim Ben milli görüşçüyüm' diyenleri ittifaka çağırdık. MHP Genel Başkanı'na, 'Gel, senin partinde ittifak yapalım. Bugün sen Mecliste'sin. Seni de Başbakan yapalım. Bu ittifaka BBP'de gelecek, Bağımsız Türkiye Partisi de gelecek, ben Saadet'i de getiririm' dedim. Peki akıllı bir insanın benim bu teklifime evet demesi gerekmez miydi? Böyle bir soruya 'hayır' diyen bir insanın siz milliyetçiliğine inanıyor musunuz? Ben de inanmıyorum artık. Üç türlü milliyetçiler vardır. 'Biz milliyetçiyiz, yaparız' diyenler, milliyetçi geçinenler, bir de milliyetçilikten geçinenler vardır. Milliyetçilikten geçinen Devlet Bahçeli'nin milliyetçilikle falan ilgisi yok. Bundan sonra onu, partisini milliyetçi sanıp da ona oy verenlere yazıklar olsun."

Bahçeli'nin genel başkanlıkta durmaması gerektiğini savunan Zeybek, "İki cümleyi bir araya getiremiyor. Geçiyor televizyonların karşısına ya da partililerin karşısına, 'seksen, seksen, yüz seksen, kırk daha, yüz seksen; kırkı at, yüz sekseni kaldı kırk, öyleyse biz iktidara geleceğiz'. Böyle diyen bir insanı genel başkanlıkta nasıl tutarlar. Ama tutuyorlar hâlâ" diye konuştu.

Jeneratörün bozulması sonucu mikrofonda sorun yaşanınca Zeybek, bir süre bekledi; ancak jeneratör yapılmadığı için otobüsün mikrofonuyla konuşmasına devam etti.

Mitingin ardından Müslüm Gürses bir konser verdi.

Kaynak: http://www.haber7.com/haber/20110529...isi-izledi.php

Haber 7 29.05.2011

Konu Cihannur tarafından (05-29-2011 Saat 23:35 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-29-2011, 23:36   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
O nasıl ortam lan
Kebap dağıtıyorlar
Jeneratör bozuluyor
En sonda müslüm gürses konser veriyor...
Aşırı fantastik...
Alt 05-29-2011, 23:38   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
2.000 civarında vatandaşımız kebapları yemişler, ama mitingi izlememişler.
Alt 05-30-2011, 00:00   #4
Kullanıcı Adı
ZÜMRA
miting bahane kebaplar şahaneydi sanırım
müslüm gürses konseri başlayıncada jilet dağıtsalarmış yerinde olurmuş
ZÜMRA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-30-2011, 00:01   #5
Kullanıcı Adı
El Emin
Diyarbakırlıların deyimiyle "tırşıkçılar"
Demek ki epey çıkarcı varmış...
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-30-2011, 00:05   #6
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Ne günlere kaldik ya RABBI...
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-30-2011, 00:22   #7
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
''saliha'' Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
miting bahane kebaplar şahaneydi sanırım
müslüm gürses konseri başlayıncada jilet dağıtsalarmış yerinde olurmuş
2.000 kebabın parası ne olacak? Kebabın tanesini 2 TL'den hesaplarsak 2 x 2.000 = 4.000 TL boşa gitti demektir.
Alt 05-30-2011, 00:55   #8
Kullanıcı Adı
ZÜMRA
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2.000 kebabın parası ne olacak? Kebabın tanesini 2 TL'den hesaplarsak 2 x 2.000 = 4.000 TL boşa gitti demektir.
Dağıtırlarken bana sormadılar ki ama
Sevap kazanmışlar işte o kadar insanı doyurmuşlar..boşa deil yani
ZÜMRA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-30-2011, 00:57   #9
Kullanıcı Adı
unnamed
güzel muhabbet...
ordan geçiyor olsam karnımda aç olsa yerdim
mitingi teşkilatı dinlesin
Alt 05-30-2011, 01:03   #10
Kullanıcı Adı
İntifada
2 liraya kebap bulsam başka yemek yemem legend
Günde 3 ogün 2 porsiyon yerim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)