![]() |
#1 |
![]() Konuyu nereye açsam dedim buraya açtım yanlışsa gerekli yere taşıyın
işte yazı Bugünkü tayyipın kütahya mitinginde söylediği şu sözler beni biraz düşündürdü. ''kılıçtaroğlu bir programda (YÖK'Ü Kaldıracağını) söylüyo ama aynı program içinde ÖĞRENCI HARÇLARİNDAN GELEN PARAYİ YÖK'E AKTARACAĞİM) diyor al sana tayyipın ağzına sakız . Buda yorum Hiç şüphesi CHP li isen buna aldırış etmemelisin kardeşim, okadar miting yapıyor genel başkanımız, unutmuş ve bunu söylemiş olabilir.. Tek sorun buysa bende senden şüphe duyarım YOLDAŞ... Adam sövüyo yine savunuyolar sözleri çelişkili yine savunuyolar unutmuşmuş gerçekelri kabul ediyolar ama görmezden geliyolar işte bunların tabanı böyle sayfalarına aynen şöyle yazdım palavracı düzenbaz islam düşmanı ssk da yaptıklarının hesabını veremeyen lideri olan bi zihniyeti istemiyoruz dedim saniyesinde yorum yağmaya başldı bana hayvan dediler küfür ettiler birisi senin annen ingilizmi dedi bunlarda liderleri gibi gerçekelri görünce küfüre sarılıyolar bişey demiorum artık bunlara ve engellediler beni özgürlükçüler ya güya herkes özgürce fikirlerine getirecek diyolar ama ne yazııki her yerde aynı bunlar ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kendisi k'mall,seçmeni zaten malum,doğaldır takma
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Gerçekten temiz insanlar olsa böle laflar sölemezlerdi aksine kendi partilerini tanıtacak birşeyler öne sürerlerdi ama küfüre sarılıolar hayvan diyecek kadar ileri gittiler Ak Partimizin sayfalarında hiç böle bişey olmuyo hakaret etmediği sürece herkes fikrini özgürce söylüyo engellemede yok bunlar saniyesinde atıyolar ve hala ssk ile ilgili herhangi bi usulsüzlük yapılmadı diyebiliyolar anlamak mümkün deil bunları dediğin gibi kemal seçmeni bunlar :D bide diyolar başbakan yüreği varsa kılıçdaroğlunun karşısına televizyona çıksın
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() salla gitsin aga bunlar boyle...
bunlari kaale alip konusmuyorum bile... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Seçimden sonra zaten hakaretler edecekler
![]() O güne saklıyorum kendimi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Sandığa gömecez bunları yine AK PARTİ gümbür gümbür geliyo...Engel tanımayız
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Sandığa gömülüler zaten
![]() ![]() Topraklarını bile biz tazeliyoruz herşeyi bizden bekliyorlar ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir yapacak bişey yok bunlar böyle :D Seçim sonrası görüşecez nasılsa
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Hangimiz sayfalarından engellenmedik ki ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|