![]() |
#1 |
![]() doğum yılı :09.10.1958
doğum yeri:Ankara Medeni durumu:evli ve 2 çocuk babası ![]() EĞİTİMİ:ODTÜ-İŞLETME BİLDİĞİ YABANCI DİLLER:İNGİLİZE VE ALMANCA YUKSEK LISANS:Üniversty of illionıs(ABD),Uluslararası işletme mastırı İŞ TECRUBESİ DEVLET BAKANI ÇEVRE BAKANI DEVLET BAKANI DIŞ TICARET MUSTEŞARI DIŞ TICARET MUSTEŞARI VEKİLİ DIŞ TICARET MUSTEŞAR YARDIMCIISI DIŞ TICARET MUSTEŞARLIĞI SERBEST BÖLGELER GENEL MUDURLÜĞÜ HAZİNE VE DIŞ TICARET MUSTEŞARLIĞI SERBEST BÖLGELR GENEL MÜDÜR YRD HAZINE VE DIŞ TICARET MUSTEŞARLIĞI SERBEST BÖLGELER GENEL BAŞKANI DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI MÜSTEŞARLIĞI,SERBEST BÖLGELER DAİRE BAŞKANLIĞI,UZMAN ÖZEL SEKTÖRDE YÖNETICILIK VE YEDEK SUBAYLIK HIZMETİ
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() YAAAA KÜRŞAT TÜZMENN...YAA ÇOKKKKKK SEVİYORUM BAKANIMI HEMDE ÇOKKKKKKKKKKK...
BİR KERECİK KONUŞMAK ÇOK İSTERDİM YAAA.HEP HAYALİMDİR.HHEMDE ÇOKKKKKKK...EMİL ATTIM AMA CVP GELMEDİ ![]() TANIYAN VARMI YAKINDAN GÖRÜŞME FIRSATI BULAN... ![]() BU ŞİİRİ ACİZHANE YÜREĞİMDEN YAZDIM..SİZE LAYIK DEĞİL AMA SAYIN BAKANIM... Kalbiniz bir çocuk kalbi Ümitli..sevinçli...hareketli.. Ruhunuz hep ışık saçar gibi Şifa,huzur,güven verici Aydınlığın,geleceğin prensi Türk Milleti seviyor sizi Türkiyenin sevgilisi Üstelik vazgeçilmesi Zeki ,çalışkan hizmet elçisi Milletimizin gözbebeği,incisi En renkli,içten,dürüst ve samimisi Nazarlardan korusun Bakanım Rabbim sizi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() "Bıyık yapısını" örnek aldığım çalışkın bakanımız
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() BEN HER ŞEKİLDE ÖRNEK ALIYORUMYAA..ÇOK FARKLI
İNŞALLAH YAKINDAN TANIRIM ZOR AMA ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
seni bülent arınç kılığına sokmuştum bıyık nereden çıktı :D o bir karizmatik o biiir bakan o biiir dış ticareti toplayan insan o biiir gümrükleri adam eden insan o biiir işini yapan ama çok laf etmeyen insan o biiir o birrr KÜRŞAT TÜZMEN |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() çok komik ,eğlenceli bir insan
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ARKDAŞLAR DUA EDİNDE İNŞ TANIŞAYM...ÇOK İSTİYORUM YAA