![]() |
#1 |
![]() ![]() İddianamede yer alan bir çok karanlık ilişki, rating rekortmeni 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde daha önce işlenen konularla olan bire bir benzerliği ile dikkat çekiyor. SENARYOYU MİT Mİ YAZIYOR Ergenekon İddianamesi'nin ortaya çıkması ile birlikte ortaya çıkan ilişkiler ağı, Vadi seyircileri arasında "Acaba dizinin senaryosunu mu MİT mi yazdırıyor, yoksa savcı Zekeriya Öz Kurtlar Vadisi fanatiği mi?" sorusunun sorulmaya başlanmasına yol açtı. İSKENDER BÜYÜK VELİ KÜÇÜK MÜ? Kurtlar Vadisi Pusu'ya yeni dönemde katılan 'İskender Büyük' karakterinin Veli Küçük olduğu yönündeki iddialar basına da yansımıştı. Dizinin bazı bölümlerinde de, 28 Şubat, Danıştay saldırısı ve darbe girişimi gibi konular işlenmişti. POLAT AKP'NİN ADAMI ENSONHABER aylar önce Kurtlar Vadisi Pusu’da DANIŞTAY SALDIRISI'nın çözüldüğü bölümü yayınlamıştı. O bölümde Danıştay saldırısı devletin içindeki bir çetenin işi olarak gösterilmişti. O dönemde dizinin AKP'nin psikolojik harekatına hizmet ettiği, dizinin ana karakteri Polat Alemdar'ın AKP'nin adamı olduğu yorumları bile yapılmıştı. ˙·٠٠•●••٠·˙
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çok eğleniyorum bu kurtlar vadisi polemiklerinde yahu :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Kim yazıyor bilemiyorum ama ne hazindir ki senaryoda bizlerde oynuyoruz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Mit'in eski bir üyesinin ordakilerden birinin kardeşi olduğunu biliyorum sadece ama bu yazılar çok saçma.Güldürüyor sadece.. :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Cok guzel bir film, Allah yapanlardan razi olsun :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Faşizmin Vadisi--Allah ya izleyenlere akıl fikir versin ya da bu insanlar izlerken keyif alıyor da ben zevksizsem bana zevk versin ne diyeyim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|