AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-28-2008, 15:16   #1
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart Kurtlar Vadisini Mit mi Yazıyor!!!
˙·٠٠•● Ergenekon İddianamesi'nin açıklanması ile birlikte yakın tarihin karanlıkta kalmış birçok olayı aydınlanmaya başladı.

İddianamede yer alan bir çok karanlık ilişki, rating rekortmeni 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde daha önce işlenen konularla olan bire bir benzerliği ile dikkat çekiyor.

SENARYOYU MİT Mİ YAZIYOR
Ergenekon İddianamesi'nin ortaya çıkması ile birlikte ortaya çıkan ilişkiler ağı, Vadi seyircileri arasında "Acaba dizinin senaryosunu mu MİT mi yazdırıyor, yoksa savcı Zekeriya Öz Kurtlar Vadisi fanatiği mi?" sorusunun sorulmaya başlanmasına yol açtı.

İSKENDER BÜYÜK VELİ KÜÇÜK MÜ?
Kurtlar Vadisi Pusu'ya yeni dönemde katılan 'İskender Büyük' karakterinin Veli Küçük olduğu yönündeki iddialar basına da yansımıştı. Dizinin bazı bölümlerinde de, 28 Şubat, Danıştay saldırısı ve darbe girişimi gibi konular işlenmişti.

POLAT AKP'NİN ADAMI
ENSONHABER aylar önce Kurtlar Vadisi Pusu’da DANIŞTAY SALDIRISI'nın çözüldüğü bölümü yayınlamıştı. O bölümde Danıştay saldırısı devletin içindeki bir çetenin işi olarak gösterilmişti. O dönemde dizinin AKP'nin psikolojik harekatına hizmet ettiği, dizinin ana karakteri Polat Alemdar'ın AKP'nin adamı olduğu yorumları bile yapılmıştı.

˙·٠٠•●••٠·˙

EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-28-2008, 15:17   #2
Kullanıcı Adı
Meftun
Çok eğleniyorum bu kurtlar vadisi polemiklerinde yahu :D
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-28-2008, 15:21   #3
Kullanıcı Adı
cartman
Kim yazıyor bilemiyorum ama ne hazindir ki senaryoda bizlerde oynuyoruz
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-28-2008, 15:33   #4
Kullanıcı Adı
Mcht_Ln
Mit'in eski bir üyesinin ordakilerden birinin kardeşi olduğunu biliyorum sadece ama bu yazılar çok saçma.Güldürüyor sadece.. :D
Mcht_Ln isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-28-2008, 16:45   #5
Kullanıcı Adı
AK_Türk
Cok guzel bir film, Allah yapanlardan razi olsun :-*
AK_Türk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-29-2008, 19:55   #6
Kullanıcı Adı
Kemalist59
Faşizmin Vadisi--Allah ya izleyenlere akıl fikir versin ya da bu insanlar izlerken keyif alıyor da ben zevksizsem bana zevk versin ne diyeyim...
Kemalist59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)