![]() |
#1 |
![]() Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Köksal Toptan, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Onursal Başkanımız Sayın Süleyman Seba, Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmamız dolayısıyla Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören'e kutlama mesajı gönderdiler. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül: Fortis Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş'ın bu başarısında emeği olan futbolcuları, teknik kadroyu, yöneticileri ve taraftarları tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim. TBMM Başkanı Köksal Toptan: Fortis Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe takımını yenerek kupayı kazanmanız dolayısıyla tebrik ediyorum. Beşiktaş Kulübü futbolcularını gösterdikleri üstün performans ve mücadele dolayısıyla kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Elde edilen bu başarının ve kupa maçları boyunca ortaya konan mücadelenin, Türk sporunun dayanışma ve centilmenlik ruhunun gelişmesine katkı sağlayacağı kanaatindeyim. Bu başarının elde edilmesinde katkısı bulunan, şahsınızda tüm kulüp yöneticilerini, teknik kadroyu, sporcuları ve taraftarları en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: Fortis Türkiye Kupası'nı evine götüren Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nü kutluyor, kupanın tüm camiaya hayırlı olmasını diliyorum. Güzel bir mücadele ortaya koyan Beşiktaş'ın güzide futbolcularını, teknik kadroyu ve yöneticilerini tebrik ediyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum. Onursal Başkanımız Süleyman Seba: Fortis Türkiye Kupası'nın kazanılmasından dolayı şahsınızda tüm emeği geçenleri kutlar, camiamıza hayırlı olmasını dilerim.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|