![]() |
#1 |
![]() 45 yıldır kapalı bulunan Lefkoşa'daki Lokmacı kapısı (Ledra caddesi), törenle KKTC ile Kıbrıs Rum kesimi arasındaki yaya geçişine açıldı.
Kıbrıs'ın ilk ikiye ayrıldığı yer olması nedeniyle ''bölünmüşlüğün simgesi'' olarak nitelenen Lokmacı kapsının açılış törenine, KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat'ın BM ve AB ile müzakerelerden sorumlu Temsilcisi Özdil Nami, Rum yönetimi Başkanlık Danışmanı Yorgo Yakovu, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Cemal Bulutoğluları, Lefkoşa Rum Belediyesi Başkanı Eleni Mavro, BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Temsilci Vekili Elizabeth Sphere, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) yöneticisi Titiana Zennaro, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Türkekul Kurttekin, KKTC'den bakan ve milletvekilleri, eski Rum yönetimi lideri Yorgo Vasiliu, davetliler ve vatandaşlar katıldı. haberaktüel.com haber çok uzun hazırlanmış.. sözün özü lokmacı kapısı açıldı..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hayır mı olacak yoksa şer mi bekleyip görücez.
Gerçi genel kurmay başkanının dediği gibi pek bir önemi yok,alt tarafı bir kapı. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Açıldıydı az önce de kapandı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ben de az önce okudum haberi ama ayrıntı verilmemiş.. kktc polisinin ihlali yüzünden deyip bırakmışlar.. yine yalan oldu haber yav..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() eddie hürriyetten misin sen yoksa yaf
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ben de şüphelenmeye başladım artık.. :D haber bölümüne açtığım başlıklar yalan oluyo.. bi daha tövbe.. :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() açıl susam açıl,kapan susam kapan ve hep öyle kal :D
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() biiirand beeeni kanal dana ya al..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Enkırmenin ne demek oludğunu Mıro iyi yorumladı vadide ![]() Şaka şaka kızma tamam :-X |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|