![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar bu kadarınada pes dedirtecek bir video lütfen youtube a tepkinizi yazın
http://www.youtube.com/watch?v=cVeAD...elated&search=
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Video yu gönderenin adı "kurgucu" isminden belli herşey kurgu yalan düzmece..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bende youtube a aynen öle yazdım iftira resmen ya
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() 3.yorum benim ohhh canıma desin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() 5.yorumda benim
bu arada bunu yapan CHPlilerdi di mi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() çirkin bi davranış tepkimizi koymalıyız
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() arkadaşlar hak bverin yalandan başka neleri kaldı ellerinde aşağalık herifler kaleleri tek tek yıkılıyor şimdi yalan düzmece haberler çıkarıyolar neden belgeyi bütün hali ile göstermiyor bu belge o tv nin eline nasıl geçiyor.ya çocukmu kandırıyolar. bunların SADECE allah BİRDİR SÖZÜNE İNANIN gerisini atın çöpe.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() BİZE BU HAKARETLERİ YAPANLAR CHP'Lİ YADA İŞÇİPARTİLİ VE MHP YAHUT GENCPARTİLİ DEĞİL..
SAADET PARTİLİ....!!!!!!!!!!!!! ÇOK YAZIK ÇOK... BİDE İHLASTAN FİLAN BAHSEDİYORLAR... KARDEŞ BİLİYORUZ AMA HEPTE KARDEŞTEN HANCER YİYORUZ... NE DİYEYİM Kİ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Yazık ki ne yazık...
Halkımızı aldatan başta Erbakangiller olmak üzere hepsini kınıyorum. Yalan-yanlış, hiçbir gerçeğe dayanmayan bu tür iftiralar artık tutmuyor. Zira; geçen 22 Temmuz seçimleri bunun en bariz örneğidir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ALLAH SABIR VERSİN BİZLERE AK PARTİMİZE...BU İNSANLARI ALLAHA HAVALE EDİYORUZ...NANKÖRLER NANKÖR..BELALARINI ARIYOLAR HERALDE..ÜLKEYİ SOYANLAR GELSİN İSTİYOLAR TEKRAR BAŞIMIZA..YA SABIR!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|