![]() |
#1 |
![]() TFF 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'un yönetim kurulu üyesi ve mali kaynaklar sorumlusu İlhan Deniz, kulübün ekonomik açıdan zor durumda olduğunu, mali şartlara göre transfer yapacaklarını, bu nedenle acele etmediklerini bildirdi.
İlhan Deniz, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, itibarlı bir kulüp olmak istediklerini, bunun için de futbolculara verdikleri taahhütleri yerine getirmeyi hedeflediklerini belirtti. İlhan Deniz, kulübün ekonomik olarak zor durumda olduğunu hatırlatarak, ''Ara transfer dönemi yeni başladı. Acele etmek istemiyoruz. Malatyaspor'un yaşadığı sorunlar herkesin malumu. Yönetim kurulumuzun hangi şartlarda işbaşına geldiği de çok iyi biliniyor. Eğer itibarlı bir kulüp olmak istiyorsanız, öncelikle taahhütlerinizi yerine getirmek zorundasınız. Bu bilinçle hareket eden yönetim kurulumuz, şu anda mevcut futbolculara yönelik taahhütlerini yerine getirme konusunda çalışmalar yapıyor'' dedi. Kamp çalışmalarının başarıyla yürütülmesi için teknik kadro ve yönetim kurulunun yoğun çaba içerisinde olduğunu ifade eden Deniz, herkesin Malatyaspor'a destek olması çağrısında bulundu. Deniz, ''Futbolcularla birebir ilgileniyorum. Hepimizin ortak hedefi, ikinci yarıya güçlü bir şekilde girmek. Yönetimimiz iyi niyetle ve sorunları çözmek amacıyla işbaşında. Malatyaspor'u seven, destekleyen herkesin yönetim kurulumuza destek olmasını bekliyoruz. Bizler özveriyle, Malatyaspor'un sağlam bir kulüp yapısına kavuşturulması için büyük çaba harcıyoruz'' diye konuştu. kaynak sporx
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|