![]() |
#1 |
![]() 29/09/2007 Cumartesi günü yapılan Olağanüstü Kongre sonucunda Malatyaspor Kulübünün yeni Yönetim Kurulu Görevi devraldı.
Sabancı Kültür sitesinde yapılan olağanüstü Genel Kurul sonrasında tek aday olarak kongreye gidildi ve kulübümüzün yeni Başkanı Sn.Av.Şevket KÜÇÜKASLAN oldu.Yönetim Kurulunda ise yer alan isimler ise şu şekilde Yönetim Kurulu Asil: Sabri Özel, İrfan Yavuz, Bilal Aydoğan, Sedat Alpkıray, Ayhan Akman, Şahin İzciler, İrfan Özarslan, Orhan Kaya, Mustafa Adıyaman, Osman Bayram, Şefik Şengün, Hakan Aydoğan, Selahattin Dağıstanlı, Mehmet Duran, Muammer Özpolat, Mehmet Fendoğlu, Abbas Aktaş HABBAZİ. YÖNETİM KURULU YEDEK: Ramazan Kartal, Fethi Olcay, Ergun Utkaner, Orhan Barman, Asil Kanbay, Ahmet Karadağ, Şahin Altıok, Mahmut Karataş, Enes Söylenmez, Veysel Karaçay, Mehmet Erdoğan, Zekeriya Doğan, Hikmet Karakaş, Kürşad Dağ, Baran Aslan, Erkan Biler, Bilal Yüksekdağ, Abdullah Aksoğan. DENETİM KURULU ASIL: H.İbrahim Kılıç, Mustafa Karaman, Remzi Akdemir, DENETİM KURULU YEDEK: Kenan Aydoğan, Cemil Kaçar, Nazmi Doğan, DİSİPLİN KURULU ASIL: Prof.Dr. Sezai Yılmaz, Prof.Dr. Ramazan Özdemir, Hüseyin Fidan, DİSİPLİN KURULU YEDEK: Hasan Basri Sadıkoğlu, Hasan Kılıç, Gökhan Gök. Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldığında yine sitemizden duyurulacaktır KAYNAK Malatyaspor.org.tr
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İNŞ HAYIRLI OLUR BU BAŞKANLA ŞAMPİYON OLUP SÜPER LİGE CIKARIZ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hayırlı Olsun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() haydi hayırlısı..bu seferde bırakıp gitmesinlerde.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|