![]() |
#1 |
![]() ![]() Mazlum-Der Şanlıurfa Şubesi'nden çoğunluğu bayan ve çocuklardan oluşan yaklaşık 30 kişilik bir grup, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nı işgal etti. İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto eden grup, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nın camına Şanlıurfa'nın yöresel kıyafeti 'puşu' ile 'Siyonist rejimle ilişkiler kesilsin' pankartı asıldı. Karakoyun İş Merkezi'nin yanında bunun bulunan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda kendilerini bir odaya kilitleyen ve aralarında bayan ile çocuklarında bulunduğu dernek üyeleri, 'Siyonist kesimle ilişkiler kesilsin', 'Kahrolsun İsrail', 'Erdoğan ağlıyor, Chavez kovuyor' sloganları attı. AK Parti yetkilileri, polis ile birlikte kapıyı açmaları için, uzun süre dernek üyeleri ile konuştu. Kapıyı üzerine kilitleyen dernek üyeleri gazetecilerin içeri alınması için kapıyı açınca arbede yaşandı. Bazı basın mensupları arada sıkışında giysileri yırtıldı. AK Parti İl Başkanlığı'ndan bir kişi kapının açılmasını fırsat bilerek içeri girdi, ancak dernek üyeleri kapıyı tekrar kapattı. Dernek üyeleri ile AK Parti yetkilileri arasında uzun süre sözlü diyalog yaşandı. Olayın gerçekleştirdiği iş merkezine çok sayıda çevik kuvvet ekibi ile polis gönderildi. Polis ve AK Parti yetkilileri eylemin sonlandırması için grubu ikna etmeye çalışıyor Yenişafak
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() MAZLUMDER üyesi oldukları belirtilen 30 kişilik bir grubun Şanlıurfa Ak Parti il Başkanlığına girerek kapıyı üzerlerine kilitledikleri belirtiliyor.Polis, eylemcileri ikna etmeye çalışıyor. Alınan bilgilere göre Gazze'deki İsrail katliamlarını protesto etmek isteyen bir grup, İl Başkanlığı'nın camına ‘puşu' ile 'Siyonist rejimle ilişkiler kesilsin' pankartı astı. İl Başkanlığı'nda kendilerini bir odaya kilitleyen dernek üyeleri, "Siyonist kesimle ilişkiler kesilsin', "Erdoğan ağlıyor, Chavez kovuyor" sloganları attı. AK Parti yetkilileri ve polis, kapıyı açmaları için eylemcilerle uzun süre pazarlık yaptı. Kapıyı üzerine kilitleyen dernek üyeleri gazetecilerin içeri alınması için kapıyı açınca arbede yaşandı. Bazı basın mensupları arada sıkışında giysileri yırtıldı. Olayın gerçekleştirdiği iş merkezine çok sayıda çevik kuvvet ekibi ile polis gönderildi. Eylemin sonlandırılması için grubu ikna çalışmaları sürüyor... / Habervaktim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Gerizekalı çukur herifler!..
Verilsin, ülkeyi yönetmekte ister misiniz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Maşallah sayın Mazlum Der taraftarları..!Çözüm için gecemizi gündüzümüze katarak,çalışıp çabaladığımız şu sıkıntılı günlerde gündeme gelebilmek adına yaptığınız bu yanlış hareketin gerçek yüzünüzü gösterdiğini düşünüyorum.Çözüm olabileceğiniz yerde aynı yolun yolcusu kişileri,sırf başka kavramlar arkasında göründükleri için tepki göstermeniz;sizin dava adamlığınızdan şüphe ederim..!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Faruk yaklaşımını çok çirkin buluyorum. Bu çok normal bir durum. Aynısını ben de yapabilirim. Çok güzel bir tepki. Sadece Mazlum Der değil, tüm halkımız bu duyarlılıkta olsa şimdiye kadar çok adımlar atılmış olacaktı. Hatta yer yer cam çerçeve bile inebilir, bu tepkileri saygıyla karşılamak durumundayız. O insanların hiçbirinin art niyetli olduğuna inanmıyorum velev ki olsalar bile bu gösterdikleri hakikaten başarılı bir tepki..
Onlara kızmak yerine tam aksine kendilerini tebrik etmemiz lazım. Ve halkımızın da asi yönünü daha fazla öne çıkararak Hükümete baskıyı yoğunlaştırması gerekiyor. Particilik yapan değil ufku, burnunun ucunu bile göremez. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Helal olsun isgal edenlere bir takim koyun gibi seyirci kalanlara nazaran izra makami olduklarini unutanlara Nazaran,Bop baris icin kurulmus sözlerine inanan cahillere nazaran mücadele etmektedir,Yahudilerle samimi poz verenlere nazaran alkis tutanlara alkis tutanlara nazaran filistinin kurtukusu icin mücadele etmektedirler
koyun gibi seyredip koyun gibi Bop dünya barisi icin sözüne inanacak kadar kalp gözümüz kapali degil Allaha sükür |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
eger tepkinizi okuyabilseydim yukaridaki tepkime gerek kalmazdi |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|