AK PARTİ Yerel Seçim Ak Parti Yerel Seçimle ilgili haber, anket, ve diğer paylaşımlar bu bölümde. |
Anketimiz: Ankara Büyükşehir için Melih Gökçek mi? Turgut Altnok mu? aday gösterilsin | |||
Melih Gökçek |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 70.00% |
Turgut Altınok |
7 | 23.33% |
diğer (belirtiniz) |
2 | 6.67% |
Katılımcı sayısı: 30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar seçim dönemine girilmesiyle birlikte heyecan gittikçe artıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi için AK Parti'de kıyasıya ve tatlı bir rekabet var.
CHP'nin Anklara adayı: Murat Karayalçın MHP'nin Ankara adayı: Beypazarı Bld Bşk Mansur Yavaş SP'nin Ankara adayı: Arif Ersoy Melih Gökçek'in aday adaylığı zaten belliydi, şimdi buna bir de Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'ın "Büyükşehir'e adayım" sözü eklendi. Sizce Partimiz Ankara Büyükşehir Belediyesi İçin Kimi Aday Göstermeli? 3 dönemdir Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Melih Gökçek Mi? ![]() 3 dönemdir Ankara Keçiören Belediye Başkalığı yapan Turgut Altınok mu? ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben Gökçek diyorum. Seviyorum bu adamı elimde değil. Hoş, sempatik, çalışan bir insan...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() gökçekle devam bencede
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Arkadaşlar birtakım teknik aksaklıklardan dolayı bazı oylarınız silindi. Oylarımızı yeniden kullanabiliriz.
Konu Üç mevsim tarafından (12-16-2008 Saat 13:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Turgut Altınok'un şahsını sevmesemde Turgut Altınok diyorum.
Melih Gökçeği severim ama artık bıktık yani güzel hizmetler yapıyor şüphesiz ama 20 yıl çok fazla birde oğlunu aday yapacak sanki babadan oğula geçen saltanat! Turgut Altınok'ta çok dönek birisi MHP>RP>AK Parti yarın başka parti'de umut görsün hemen bizide satar. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Melih Gökçek tabii ki de...
Neden Turgut Altınok değil üç maddede açıklayalım: 1-Görüşü tam olarak ne biri açıklasın?? Belli değil yarın Karayalçın gibi 68 kuşağıyım derse şaşırmam 2-2007 Kuraklığında su tasarrufu gündemdeyken Turgut Altınok keçiörende her gün şelaleri normal şebeke suyuyla çalıştırmış ve park-bahçeleri şebeke suyuyla sulamıştır. 3-Melih Gökçeğe yapılan en büyük MUHALEFETİ aslında beğenmediğimiz Çankaya Belediyesinden çok Turgut Altınok yapmıştır. Daha geçen gün türkiyenin en borçlu belediyesi bir sürü botaşa borcu var diyen kimdi ayrıca... İşte bu yüzden Turgut Altınok aday gösterilmemeli. Eğer gösterilirse bu seçimde oyumu gözden geçiririm... O kadar net! |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() melih gökcek güzel hizmetleri var, ankaralilarda seviyor
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Partimiz yenilik partisi ama halkın istediği arzuladığı bir adamın yerine neden başkasını getirsin ki.. Yani bunun adı yenilik olmaz..
Melih Gökçek Melih Gökçek Melih Gökçek . . . |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() MELIH GÖKCEKLE YOLA DEVAM!
hizmet varmi? var! o halde, degil 3 dönem, 30 dönem olsa bikmayiz! melih gökcekle yola devam demek, akpartinin cumhuriyet döneminde üst üste 4.dönem baskani ve yeni bir tarihi rekor demek! rekor demek - Akparti demek! akparti demek - hizmet demek! rotamiz belli - yola devam ozaman ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() tabikide melih abi.
çok seviyorum konuşmalarını. hele konuştuğunda lafı yerine oturtuyo ya karşı tarafı bastırıyor ya onu çok seviyorum. bence tayyip abiden sonra akpartinin başına geçmesi gereken kişi melih abi. tayyip abi cumhurbaşkanı olsun oda başbakan olur süper olur. abdullah abi biraz sessiz. çok yumuşak konuşuyo. şımartıyo. bir cumhurbaşkanının soyunu araştırmak kimin haddine ya. onu millet vekilleri seçti. saygılı olmaları lazım ama durmuyorlar. bide şu şarkıyı dinleyin tüylerim diken diken oluyo. bu linkten dinleyin. http://www.samanyoluhaber.com/haber-130737.html |
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
adayı, ak parti'nin ankara, ankara, melih gökçek, turgut altınok |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|